Fressssssh

nedjelja, 01.10.2017.

Eppur si muove

Jučerašnjom dozom onih koji odlaze iz Hrvatske, u sredstvima priopćavanja, dominirala je mlada diplomirana kulturologinja, koja je jučer diplomirala a danas odlazi za Irsku.

Njena pojava, lik i djelo me navelo da se zapitam what the fuck je diplomirana kulturologinja, kao što vidite poslušao sam i savjet pravobraniteljice za dicu, pa govorin engleski, jer what the fuck zvuči puno više Cool nego koji je kurac diplomirana kulturologinja.

Pod hitno treba ukinuti besplatno školstvo, koje proizvodi nikom potrebne diplomirane kulturologinje koje su sposobne možda konobarit ili bit sobarica u Irskoj. Padne li ikome na pamet da je ta mlada žena pet godina najmanje, mlatila praznu slamu na teret poreznih obveznika, umisto da je već prije pet godina počela gradit karijeru sobarice.

U zadnje je vrime trend da i brucoši odma po upisu izjavljuju da će kad diplomiraju, otić u inozemstvo.

Eto sad se ja pitam ima li većeg besmisla školovat svu tu silu sociologa, kulturologa, komunikologa, i šta ja znam kojih ologa, koji onda dignu sidro i ponosno peru zahode negdje u bijelom svijetu.

Zato treba ukinuti besplatno školstvo, nego ti rođo plati, pa onda odjebi kud Oćeš prat zahode, ne bi li bilo pošteno da mlada kulturologinja kad ju je već ovo društvo školovalo vrati dug društvu na načina da onoliko koliko se školovala pere zahode kod nas prije nego li otiđe u Irsku prat zahode.

Kad smo već u Irskoj, baš me zanima koliko se tih jadnih Hrvata koji su se eto spasili, skinulo sa HZZO a, a koliko ih se još liječi, popravlja zube, i šta ti ja znam, kad dođu iz Dublina, na teret svih nas, iako poreze plaćaju državi Irskoj.

Ta priča sa zabludjelim sinovima, koje otac više voli pa triba ka nešto dramit oko njih, mi je najgluplja od svih u Bibliji i suštinski duboko nepravedna, prema onom sinu koji je vjerno služio ocu dok se njegov brat jebivjetrisao.

Danas bi Katalonija tribala glasat na referendumu o neovisnosti, stranke koje rukovode tim procesom, su uglavnom socijalističke i zelene orijentacije, pa me malo čudi raspoloženje hrvatskih ljevičara, koji su uglavnom protiv prava svojih kolega socijalista na neovisnost, ko zna zašto koje su tu neobjašnjive sile koje naše ljevičare tjeraju da podržavaju ostanak svojih kolega utamničenih u reakcionarnoj desničarskoj kraljevini, tamnici naroda.

Inače u jednoj drugoj borbi za nezavisnost, na današnji dan su Srbi i Crnogorci napali Dubrovnik, osim ako pitate Milorada Pupovca i ostale antifašisti.

Andy Garcia je bija na Hajduka, a Pierce Brosnan je iša kod frizerke na Vis, Jelena Rozga je pokazala dekolte, Milanka nije izbačena iz partije, eppur si muove .....




- 09:19 - Komentari (32) - Isprintaj - #