Fressssssh

ponedjeljak, 11.09.2017.

Bero u zemlji čudesa



Naše političke elite su u stvari strvinari koji ovu zemlju doživljavaju kao plijen, mrcvare je i otkidaju komad po komad, podijeljeni su u dvije grupe, jednu koja se trenutno hrani žrtvom i drugu koja kruži iznad žrtve i grakće, svako nekoliko svi uzlete malo se pokefaju oni jači se spuste na žrtvu, a oni slabiji kruže i grakću.


Sve priče koje slušamo o ideologijama, reformama, izmima, ljudskim građanskim i inim pravima je ništa drugo nego graktanje kojim se krati vrijeme, do nove raspodjele uloga.

Zato nije posebno iznenađujuće što su drugovi napali Beru, jer je eto čestita Bujancu jer se oženio.

Bero je inače ekstremno netalentiran političar i ne baš Inteligentna osoba, to što ima diplomu iz fizike ne znači nužno da je i inteligentan, ili ako možda i je to zapanjujuće dobro skriva.

S druge strane Bero je očito pristojan, pa je naivno na početku svog predsjednikovanja političke protivnike pozva na dijalog, što su mu drugovi nekako i oprostili, ali to što je Bujancu uputio čestitku, izgleda da ne mogu.

Nemam pojma kako su Bero i Bujanac došli u kontakt, neki kažu da ga je Bujanac zva u emisiju, nevažno u konačnici, ali u svakom slučaju kad već komuniciraš s nekim za koga znaš da se oženio, valjda je red da mu i čestitaš, pa makar on bio suprotnog političkog opredjeljenja.

Bilo bi to normalno, ali jok, drugovi ostaju na načelu da na ovom svijetu ima mjesta samo za članove partije, deviza velikog vođe, ili mi ili oni svijetli jače od zvijezde petokrake u tunelu u sred mraka.

Dok se drugovi, koji su nota bene, više manje svi gostovali kod Bujanca u emisiji, oštre protiv Bujanca, mašu ruskim zastavama, i kurče se okolo s petokrakama, po šumama i gorama obilježavaju komunističke derneke, njihovi politički protivnici, koaliraju s lijevo liberalnim strankama, i onima koji predstavljaju nacionalne manjine, odriču se ustaškog naslijeđa, i rade na tome da se obračunaju i s komunističkim.

Slijedom svega navedenog, za očekivati je da će Berina ekipa, vjerojatno bez bere na čelu, još dugo samo graktati dok ne crkne od gladi.

Možda se u tom trenutku u ovoj zemlji formira i neka normalna stranka, pod uvjetom da Srbi i liberali ostanu u vezi s hadezejom, kojoj ova zemlja neće bit plijen, bez obzira pripadala ljevici, desnici, centru, ili nekoj drugoj pizdi materinoj.

Zato vas eto molim da svi skupa podržimo Beru da uništi esdepe do kraja, mislim da je desno krilo saveza komunista pod vodstvom Andreja Plenkovića, trenutno prejako te da ni naša energija ne bi pomogla.

Go Bero go :)

- 13:22 - Komentari (22) - Isprintaj - #