Fressssssh

nedjelja, 27.08.2017.

Binarni kod


Ministerica obrazovanja je rekla da će informatika postat obvezan predmet u školama.

Vako na prvi pogled Čovik nema šta drugo nego pozdravit, međutim kad se zna da već i sada otprilike 100 % učenika pohađa informatiku kao izborni predmet, da je već 800 učitelja informatike zaposleno u školama te da se predviđa povećanje njihovog broja za svega 80, ispada da se tom nazovi reformom i neće dogodit nešto naročito, osim što će djeca na ić na sate informatike kao obveznog predmeta, za razliku od do sada kad su išli na informatiku kao dopunski predmet.

Ono što će se stvarno dogoditi je da klinci više neće ić na informatiku u suprotnu smjenu, nego će se vjeronauk Pokušat prebacit u suprotnu smjenu, kako bi se i na taj način pokušao smanjit broj dice koja pohađaju vjeronauk, što je jedan od najzastupljenijih mokrih snova naših ljevičara, ali svi smo svjesni da to neće proći jer unatoć drečanju agresivne manjine ogromna većina Hrvata želi da im djeca pohađaju vjeronauk, tako da ćemo imat samo besmisleno levičarsko pjenjenje i laprdanje radi laprdanja.

Stvarni problem vezano uz informatiku je taj što većina škola nema primjereno opremljene kabinete za nastavu informatike, i što uglavnom ne predaju informatičari, jer su deficitarni i njihova cijena na tržištu je iznad one učiteljske, kao posljedica toga je da dica uče o disketama i slične gluposti, a nerijetko su klinci upućeniji u problematiku od onih koji im predaju.

Tako da možemo mirne duše zaključit da je to što će informatika postat obavezni a ne izborni predmet, kurac od reforme, odnosno alibi da se može reć eto mi nešto radimo.

Bez love, koje by the way nema, kojom bi se osigurala oprema i nastavni kadar koji nekog kurca zna o informatici, daleko bi bilo bolje da klincima osiguramo besplatne tečajeve worda i excela, više bi naučili, manje bi koštalo i ne bi maltretirali djecu.

Opet se aktualiziralo pitanje Za dom spremni i spomen ploče u Jasenovcu, i dobro je nek se vodi javna rasprava, najbolje bi bilo i referendum napisat, samo je malo degutantno da neke uvjete postavlja Milorad Pupovac u ime onih koji su te kojima je ta spomen ploča postavljena ubili.

Jer te ljude čija su imena na toj tako spornoj ploči su ubili pripadnici nacionalne manjine koju Pupi predstavlja i to ne slučajno nego u cilju rušenja ustavnog poretka i okupacije ove zemlje u cilju stvaranja velike Srbije.

Jel tako da bi bilo čudno da su predstavnici ustaša tamo nekad 58 godine određivali komunistima što će i kako pisat po spomen pločama, neko nenormalan bi pomislio čak da su komunisti bili u pravu kad su sve neprijatelje i njihove kolaboracioniste uključujući i žene i djecu im posli onog rata poubijali bez suđenja, progonili i slali u logore.
Sreća pa smo mi daleko civiliziraniji od komunista, ali brate taj Milorad, oni koji su se skrivali i čekali da JNA okupira Zagreb, i sva slična govna, ipak malo pretjeruju.

- 14:49 - Komentari (52) - Isprintaj - #