Fressssssh

subota, 26.08.2017.

Sidartha


Francuski precjednik, oni Makarun šta je žrtva pedofilke, je potrošija dvajsšest iljada eura na šminku, pa su sad francuski građani zgroženi s njin a ostatak svita se sprda.

Ja čovika razumin, morala je ta trauma od napada pedofilke predatorice izać, negdi, nekako, i puno je bolje da se Čovik šminka, i jebe u guzicu nego da se recimo samoozljeđuje.

Možda bi najbolje bilo kad bi se za pedofiliju i ostale tekovine liberalnog društva koju propagira žena od prežidentea, ukinila zastara pa bi se staroj pedofilčuri moglo sudit, strpat je u pržun, i oslobodit prešidentea iz njeni kandži.

Nema smisla da vođa slobodnog svita bude tako frustriran ženon odvratnon pedofilkon, da stockholmski sindrom liči šminkanjem.

Alahu akbari su jučer klali malo po Belgiji i malo u Engleskoj, tako da možemo zaključit da se Europa polako ali sigurno približava idealu multikulturnog raja, u kojem religija mira svako malo Prigrli nekog prolaznika i pošalje ga Alahu kako bi ga bolje upoznao.
Jedina smetnja na tom putu su neki zatucani likovi koji se bune protiv upoznavanja Alaha, koji se zovu neonacisti, svaki onaj koji odbija čvenk sa Alahom u ime multikulturalnog svijeta je neonacista, a ako je slučajno Hrvat onda je i Fašista, jer poznato je da Hrvati imaju sklonost fašizmu svaki put kad ih neko od ovih istočnih plemena oće klat.

Bija je i štrajk protiv poreza na nekretnine, nije bilo nikoga od prominentni stručnjaka za poreze i nekretnine, nije doša ni Hamed Bangoura, ni Rada Borić, ni Bruno Šimleša, ni ona Đonson i Đonson šta je snimila video ali se nije jebala u njemu pa je unatoč silnoj reklami osta neupamćen.
Štaš taki smo mi narod, ako u filmiću u prve dvi minute niko nikoga nije ubijo, naprokida ili jeba, mi to dalje ne gledamo, osim onih čobana, šta in je deda došo sa Kozare ili s Ozrena, pa in je bilo neugodno šta je deda takva seljačina, da su postali silno urbani, pa onda gledaju te filmove u kojima niko nikoga nije jeba, i to najradije u Motovunu i čitaju Hessea a nekad i poruke sa boce.

Zato je onima šta su in pretci rođeni u gradovima puno lakše, oni se nemaju čega stidit, pa ne moraju gledat te filmove o nejebici, ni čitat Hessea, i boli i kurac šta piše na boci od jane.

Jučer je bila Sveta Marcela, pa smo njoj u čast, jer je bila dobra i poštena žena, za razliku od nekih blogerica, izili janje za obid, jebate je bilo dobro, onda smo malo prilegli pa smo išli na roštilj, triba sve to skupa izdurat.

Danas ćemo za Zagreb, u neko doba, moran vidit sa koliko godina se more najranije u boračku penziju, dosta je bilo ovog zuluma, da Čovik mora još dok je lipo i toplo ić bilo di odavde.



- 07:51 - Komentari (29) - Isprintaj - #