Fressssssh

nedjelja, 20.08.2017.

Haljinica od satena

Jučer san bija na rođendan malom imenjaku, dica su se igrala oko kuće, a mi veliki smo kako i spada udarili po pivu i gemištima.

Još niki dan san učinija karpaćo od inćuna, bija san na peškariju i bili su superfriški, jučer san ga odmrznija i napravija još i paštetu od friške ribe, sa tajnin sastojcima, pa san to sve odnija i lipo smo se pogostili, i onako do kasno u noć sidili i blebetali.

Nema ništa lipše nego u ovake ne pretople ljetne večeri bit na moru na taraci i blebetat bez veze, vrtit jedne te iste priče i smijat se, puno se smijat.

Najgore je kad Čovik pomisli da je bolji od drugih, moš mislit da si lipši od drugih, moš i bit lipši od drugih, moš mislit da si pametniji od drugih, moš bit i pametniji od drugih, mislin ono i Mecine tuke su pametnije od nekih blogerica, o patku da i ne pričamo.

Problem je kad Čovik pomisli da je bolji od drugih, a često nam se to događa, najčešće zato jer glupo vjerujemo da smo u pravu, ka da je to bit u pravu neki poseban uspjeh, svak uvik ima 50 % šanse da je u pravu, ili si u pravu ili nisi.

E sad ić se kladit na nešto šta ima tako diskutabilne šanse, mislim ono ko pametan bi se kladija na nešto di imaš 50% šanse da ćeš izgubit, samo glupi kockari, a točno tolike su šanse 50 % da nisi u pravu.

Najveći idioti su oni koji misle da su bolji od ostalih, a onda sebe, to neko svoje umijeće, svoju misao iznose tim ostalima, da bi što, fascinirali nekoga, neš ti uspjeha fascinirat lošije od sebe

To su oni likovi šta su ka Mujo kad je igra šah sa pason, pa ga pita Haso kao ide, a Mujo kaže nema pojma vodim ga dva jedan

To mišljenje da smo bolji od ostalih nas čini vrhunskim šupcima, i ma koliki potencijal postojao, mišljenik jednostavno ostaje šupak

Svi oni koji negdje odozgo s neke imaginarne površine gledaju dolje na sve ostale, morali bi osvijestit, da na površinu prvo isplutaju govna.

Nemojte sad odma radit neke poveznice s blogom, ne vrti se sve baš oko vaših izmišljenih likova

Da citiram Lidiju Bačić

Haljinica od satena
Jedan pedalj do koljena
Nikom ne da to što nudi
Služi samo da te izludi

- 14:45 - Komentari (21) - Isprintaj - #