Fressssssh

četvrtak, 17.08.2017.

Vrime o revolucija

Majko mila šta činu

Eto, kome nije jasno kako se moglo desit da Stipe Mesić ili Ivo Josipović pobijede na izborin, samo triba pogledat tu njiovu revoluciju, odma će mu sve bit jasno.

One su spremne svaku pizdariju učinit, sve moš očekivat osim pameti.

Jebate to bi i čekić pokvarilo, nije čudo da su svi pametni i Kupus i El dijablo utekli, samo je oni maniti Domenico osta.

Jebate to ka prvo ne zna označit neprijatelja, samo šta ne pivaju od Vardara pa do Triglava, ti ne znaš ni ako sritnu tog nesritnog Franju, oće li to pucat u njega ili će se jebat šnjin.

U svakon slučaju ka muve bez glave, ni d od discipline, i ratne tehnike, šta će ako sritnu neprijatelja, iščupat mu obrve pinceton.

Ka da i vidin sa onin šugomanima oko glave, jedna baca puder po neprijateljin, druga mlati nekog Vranju takon o postole, treća ga grize za nogu, još bi neprijateljin najviše naškodile da in pokažu sise.

Zamisli podilu se revolucijonarke u dvi grupe, metu neke balvane i svake dvi minute ka oni pajac iskaču i pokazuju sise, jebate koja bi to revolucija bila, a Domenico skače čas u jednu čas u drugu grupu.


Inače kad smo već na balvanin, svima koji po julijanskom kalendaru slave dan ustanka, kad je narod republike srpske krajine u strahu od vekovnih neprijatelja ustaša na današnji dan 17.08.1990. Podigao barikade, želim da dostojno proslave to što svi žive u jednoj državi.

- 15:32 - Komentari (24) - Isprintaj - #