Fressssssh

četvrtak, 27.07.2017.

Otišla je Danijela


Neki dvoje likova su ostavili dite, malo dite od sedan miseci. Koji su to likovi jebate šta su mislili da je dite takuin, pa će ga neko nać i ostavit sebi. Saće institucije činit svoj posa, dite su stavili u dom, i drugo dite koje imaju malo starije su isto uzeli i stavili u dom. Sad će dica bit u domu dok institucije radu svoj posa, jebale ih institucije. Šta imaš vještačit nekoga ko je u stanju ostavit dite na cesti, ka da je pas, ja bi doduše jeba mater i onima šta ostavu pase pa odu na godišnji, ali jebate dite.
Triba in odma oduzet dicu i dat ih na usvajanje, a njih sterilizirat, jer će se ti likovi opet razmnožiti, a ko zna more in drugi put past na pamet da dite i zadavu.

Danijela je ošla, sila u golfa i otrala u Nemačku, ošla je od muža koji je nju sad kad se popravijo, i nije više ljubomoran ka prije, naziva svaki uru vrimena. Zamisli jebate da te neko svaki uru vrimena a ako nije popravljen i češće naziva i provjerava. Šta u Njemačku uteka bi na sjeverni pol. Haso, Suljo, Huso tako nekako se zove kaže da su u vezi deset godina, njoj je bilo 14 a njemu 22, Huso nije ni svjesan da je bolesna opsjednuta pedofilčina, jebate sa 14 je jedva mogla dobavit šalter za svitlo palit, pa bi institucije obzirom da Huso očito nije normalan tribalo uradit sve da zaštite Danijelu, jer onaj ko svaki uru vrimena a kad nije popravljen i češće provjerava nekoga, i ne libi se jebat nešto od 14, sposoban je za koješta.

Island je odlučija dat pet iljada dolara svakomu koji oženi Islanđanku.
Ne nije stvar u tome da su tako gadne, nego in se smanjuje stanovništvo, i imaju puno više ženski nego muški pa sa islanđanke nemaju za koga udat, eto napokon smo i mi muški došli na svoje da nas plaćaju da se ženimo, tako da je za očekivat novi val iseljavanja iz Hrvatske ovaj put na Island. Nakon političke, ekonomske, dobit ćemo i jebačku emigraciju, Aj neka.

- 19:56 - Komentari (26) - Isprintaj - #