Fressssssh

ponedjeljak, 02.01.2017.

Dan drugi

Puno nan ie vako lakše kad smo se skoncentrirali na ovu novu karijeru.
Satra ono brate po cili dan gonjaj antife, pazi na blogija i gea da ne učinu kakvu diverziju, briši miralema, jebate ima tu posla.
Vako sad kad smo se prikobacili u savjetodavnu službu o muškin moremo sr po dana zajebavat, neš ti posla o muškin i nako sve znamo.

Dobili smo vrlo zanimljivo pitanje od naše vjerne čitateljice Agneze, ona je pitala koliko muški iz južne dalmacije ima otkucaja, sve smo uzeli u obzir, i da se ti muški volu odmarat, i da cilo lito one gologuze furešte mantaju oko niega, i utakmice ajduka, i spotove lidije bačić, i to da u babinom dolcu uzgaja likovito bilje, i na kraju smo izračunali da ti desničar, e to je isto napisala u pitanje, daklen ima stotriiljadešestodevedesetšes, otkucaja u dan.

Još nan je pisala jedna čitateljica na emajl, šta nan je bilo čudno jerbo ga nemamo, ali kad smo ga već dobili da i njon odgovorimo.

Pitanje je bilo nešto ka neki bloger jon piše pisme,
Naš savjet je bija da ga odma blokira jerbo će to ionako prija ili kasnije učinit, pošto su ti šta pišu pisme, osim Sewena, koji je dobar uglavnon narcisoidna, manita magarad.
Oni volu samo sebe jerbo mrzu sve muške jer su muški i ženske nešto radi matere šta i je sjebala.

Eto drage čitateljice amantalno čin i dobijemo odgovaramo na vaša pitanja.

U međuvrimenu koristite zaštitu, i budite nan veseli.

- 07:10 - Komentari (25) - Isprintaj - #