Fressssssh

subota, 01.10.2016.

Šta je rekla Pupi

Pupi je kazala, da ona oće da se Srbi po nacijonalnom ključu zapošljavaju u državnim tvrtkama, nije to doduše ništa novo tako je bilo dok je Ćaća bio premijer, pa je ekipa od naše Pupi bila zaposlena na mistima pomoćnika direktora u HR Šumama, Hepu i drugima, i primala plaćicu a nije dolazila na posao.

Kad su truli hrvatski mediji citirali našu Pupi, pupi se pobunila i rekla da je na djelu antisrpska kampanja, i još je naša antifašistica Pupi kazala da od 2012 kada je antifašistička vlada bila na vlasti, Srbi nisu dobili niti jedan priključak struje.

I drugi antifašisti su aktivni, pa je tako vrhunski umjetnik Frljić, nakon šta su mu nedavno u Austriji predstavu okarakterizirali kao idijotsku, postavio u Poljskoj predstavu u kojoj žena u hidžabu izvlači poljsku zastavu iz pizde. Poljaci na žalost nisu tako progresivni kao antifašistička vlast u Rijeci i nisu razumili Frljićev genij, pa su mu složili prijavu.

Antifašističko glasilo u Hrvata Index, kojoga je vlasnik osuđeni utajivač poreza, Matija pošteni, je urbi et orbi objavilo svitu da je Brad Pit jeba jednu od četri pet ženski na neku sliku, na koju se jebač Brad slika sa osobljen nekog resorta, tamo livo od Zablaća di će ziđat kuću.
Jebate koliki antifašista tribaš bit da bi na takav način izlaga ljude, sve i da je jeba jednu one druge nije, tako da se nadan da će uslidit tužbe koje će pravomoćno osuđenog utajivača i njegovu kliku jednom zauvik maknit da ne zagađuju medijski prostor, u stvari tribalo bi sve portale u hrvata podvrgut centriranju od strane dr Ante Pavlovića


- 08:20 - Komentari (31) - Isprintaj - #