Fressssssh

utorak, 09.08.2016.

Oni dolaze

Najveća pobjeda Hajduka u povijesti u službenin utakmicaman je 14:0 i to protiv Slavije 1934. Godine.
Te sezone 1934/1935 Hajduk je još jedan put pobijedio Slaviju i to s 9:0.

Te sezone 1934/1935 osim rekordnih pobjeda Hajduka, rođen je trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević inače po vokaciji lakrdijaš, kojem se zalomilo da.je ukazom poglavara bio trener reprezentacije koja je bila treća na svijetu.

Te sezone 1934/1935 osim rekordnih pobjeda Hajduka rođen je Stipe Mesić komunista/disident/ustaša/antifašista inače po vokaciji lakrdijaš, kojem se zalomilo da bude u dva mandata predsjednik RH.

Kakve veze imaju rekordne pobjede Hajduka, s ovom dvojicom lakrdijaša.
Baš nikakve, Hajduk je častan klub.

Kakve veze imaju lakrdijaši s bilo čim.

Nikakve.

Osim što su dokaz da je sve moguće, da jedan osrednji nogometni trener bude treći na svijetu, i da osoba bez ikakvog kredibiliteta, karakterna nula, ono šta bi u mom mistu rekli govno od čovika bude predsjednik države i to dvaput.

Za uspjeh prvoga su zaslužne sretne zvijezde, a drugoga to što je ženama dato pravo glasa.

Sa zvijezdama nemoš ništa, a o ženskom pravu glasa će se kad tad raspravljat, posljedice su jebeno nesagledive.

Eto da bi apsurd bija kompletan nji dva u cvitu mladosti se eto kandidiraju jedan na listi 365 Saša Tin i Kedžo, a drugi na listi penzijonera, o čijem pravu na politički angažman bi se isto tribalo razmislit.

Jebate pa nije normalno da nan planove za budućnost radu ljudi šta će za pet godina umrit.

Jebate šta oni mogu planirat, ko će in pivat na sprovod.

Mislin ta demokracija je nekad stvarno u kurcu, i more bit da je kolega bloger, militantni ateista, kaže da se vjerske manifestacije tribaju zadržat u krugu vjerski objekata.

Ja bi tako manifestacije pedera i lezba zadrža u okviru njihovi spavaći soba, penzijoneri bi se mogli manifestirat u domovima penzijonera, žene u kužini, članovi partija u središnjican, a antifašisti u pizdi materinoj iz koje su se izlegli.

- 20:25 - Komentari (12) - Isprintaj - #