Fressssssh

srijeda, 15.06.2016.

hešteg krovejša


Jebate da se onon bidnon Ajfelu dignit iz greba, čin bi vidija koje mu monade činu od tornja, odma bi se vratija nazad.

Prvo je počela ona Marijoneta, koja je na nagovor one Sarah be, koja po ko zna koji put prifrigano zloupotrebljava, malounastost Marijonete, i nagovara je na nike monade.

Daklen Marijoneta je počela, ali tek poslin šta jon je ona šempjasta Sarah be metila bubu u uvo.

Ima još nešto, Pjaceta.

Je sad ćete vi reć Pjaceta ima dva miseca nije rič rekla, e to, to i je problem, ako muči ne znači da ne radi problem, žensko je to, a žensko radi pizdarije i kad spava.

Daklen, Sarah be je berlava, ali uvik moramo uzet u obzir, da je velika mogućnost da jon Pjaceta asistira u zlodilu.

Šta san ono tija reć???

E sitija san se, daklen prvo je Marijoneta počela činit monade sa Ajfelovin tornjen, a onda jon se najvirovatnije, na Domenicov nagovor, pridružilo po države, priko sto iljada Hrvata, metilo je hešteg krovejša, na enternet, i oće
opiturat nesritnog Ajfela u kockice.

Još se ne zna kakva je tu uloga El dijabla, ali sobziron da on uvik s nekin đavlon sadi tikve, sigurno je nekakva, ako on samo nagovori sve Slovenke šta i je zaskočija, da napišu hešteg krovejša imat ćemo barenko još dvaest iljada glasova.

Inače žuti tisak u Sloveniju, prati skandal u kojem je utvrđeno da pola dice u sredjin školan ima isti de en ka, šta znači da in je isti ćaća, u osnovne škole neće ni istraživati. Stra i je.

Šta san ono tija reć???

Daklen svi su izgledi da će okrečit nesritnog Ajfela, u kockice, a kako je krenilo još će Sarah be višat mudante po onin balkonin.

Tako to bude kad se berlavo čeljade ka Marijoneta, okruži zlikovcima ka šta su Sarah be, šutljiva ahaaaa, Pjaceta, notorni Domenico, i još gori El dijablo u Sloveniji poznat ka El pastuh.

Tako je to kad antifašisti sjebu institucije, pa i nema ko zaustaviti na vrime.

- 20:15 - Komentari (12) - Isprintaj - #