Stolnoteniska i šahovska liga Zagrebačke nadbiskupije

30.09.2014.

Katolička stolnoteniska liga pokrenuta je u studenome 2011. godine u župi Predragocjene Krvi Kristove u Kozari Boku. Ovo je nova liga u ponudi pastorala sportaša Zagrebačke nadbiskupije. Uglavnom okuplja hrvatske branitelje i sve više mladih. Igra se po župama ovisno o broju prijavljenih ekipa. Završetak lige je obično kada završavaju i ostale lige.

Prijaviti se mogu svi koji žele bez obzira treniraju ili ne. Igra se po župama, a ako koja župa nema stolove može se dogovoriti da se igra u župi protivnika koji ima stolove. U krajnjem slučaju u dogovoru s vodstvom lige može se dogovoriti mjesto odigravanja. Svaka ekipa treba imati najmanje tri člana. Igra se 7 mečeva, 6 pojedinačno plus parovi. Prijave se primaju na mail: kstl.zagreb@gmail.com.

Katolička šahovska liga je nova liga u ponudi pastorala sportaša Zagrebačke nadbiskupije. Ove godine bi bila prva sezona. Prvi turnir odigrat će se u župi Predragocjene Krvi Kristove u Kozari Boku krajem studenog ili početkom prosinca. U početku će biti turniri. Za ovu ligu potrebno je ekipi najmanje tri igrača. Prijave za ovu ligu primaju se na mail: katolicka.sahovska.liga@gmail.com.

Sve ove lige su u sklopu pastorala sportaša Zagrebačke nadbiskupije.

Izvor: Laudato.
Autor: Davor Seljan

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.