Osnovan ogranak Hrasta za Gradsku četvrt Maksimir

30.01.2014.

U ponedjeljak, 27. siječnja u prostorijama restorana „Maksimir“ u Zagrebu osnovan je ogranak naše stranke za gradsku četvrt Maksimir u Gradu Zagrebu. Riječ je o gradskoj četvrti koja broji gotovo 50 tisuća stanovnika u 11 mjesnih odbora, a gdje Hrast nije bio još značajnije lokalno prisutan.

Na početku osnivačke skupštine, sve prisutne pozdravio je g. Goran Rubić, jedan od osnivača Hrasta - pokreta za uspješnu Hrvatsku te su se svi nazočni predstavili i iznijeli svoju motivaciju za uključivanje u Hrast.

Svoja iskustva u Hrastu te o budućim projektima Hrasta prenijeli su djelatnik ureda Hrasta g. Vladimir Marić te član Predsjedništva Hrasta g. Ante Čikotić.

U formalnom dijelu osnivačke skupštine ogranka, kojim je predsjedao g. Goran Rubić, svi prisutni jednoglasno su odlučili osnovati ogranak Hrasta – pokreta za uspješnu Hrvatsku za gradske četvrtu Maksimir, a većina prisutnih na osnivačkoj skupštini koji imaju prebivalište na području gradske četvrti Maksimir, formirala je Vijeće ogranka koje broji 9 članova. Za predsjednika ogranka izabran je g. Ante Kasalo, a za njegovog zamjenika g. Mile Skelin, a za tajnika g. Ivan Runje.

U raspravi koja je uslijedila najčešća pitanja bila su kako poboljšati gospodarsko stanje u zemlji te je izneseno nekoliko prijedloga za bolji život u samoj gradskoj četvrti Maksimir.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.