DINAMOVCE ČEKAJU TAMBURE, DELICIJE I DUHOVNA OBNOVA

10.01.2014.

Nogometaši Dinama nakon što ujutro održe trening u Maksimiru i ručaju, odlaze na pripreme u Međugorje gdje će biti do 15. siječnja.
Tradicionalno, bit će smješteni u hotelu Vila Regina kod Jure Vasilja. Hotel će biti namijenjen samo plavima, zatvoren za ostale goste, a tradicionalno će ih dočekati bogata trpeza s raznim poslasticama, tamburice i pjesma.

Dočekat će ih i fra Karlo Lovrić, jer Međugorje plavima nije samo mjesto za pripreme nego i mjesto duhovne obnove. Sigurno će mnogi od plavih ponovno na Brdo ukazanja.

Osim treninga, dinamovci će u Hercegovini igrati i jednu utakmicu, bit će gosti Širokog Brijega na stadionu Pecara 14. siječnja u 17 sati.

Priključili se Junior, Šimunić i vratar Jajalo

Prvi radni dan nisu trenirali Josip Šimunić i Junior Fernandes. Kasnili su na početak priprema zbog loših zrakoplovnih veza, no već u srijedu bili su u Zagrebu. Šimunić je svratio do kluba, a jučer su i trenirali. Na jutarnjem rasporedu bila su razna testiranja, ispitivanje kapaciteta, mjerenja... Još nedostaje Lee Addy, koji bi ipak trebao sutra biti u autobusu koji plave vozi u Međugorje.

Kako je Oliver Zelenika otišao u Lokomotivu, u kojoj bi trebao braniti i pripremati se za povratak u Dinamo, plavi su morali potražiti još jednog vratara.

– Nećemo kupovati vratara, vraća se Jajalo koji je već bio s nama – kazao je Zoran Mamić. Kristijan Jajalo (20) pridružio se prvoj momčad nakon što je branio u Sesvetama.

Izvor: http://medjugorje-info.com/hr/vijesti/medjugorje/84-vijesti/dinamovce-cekaju-tambure-delicije-i-duhovna-obnova.html

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.