Strani vozila moraju Registrirajte se Upišite Rio

04.07.2013.

Za stranci ući i napustiti Brazil kopnom, potrebno je ispuniti obrazac za Savezne policije. Da bi se olakšalo sudjelovanje tih hodočasnika, Lokalni organizacijski odbor WYD Rio2013 je napravio sljedeći link dostupan , gdje se može preuzeti dokument (koji se može ispuniti na računalu) u oba engleski i španjolski.

>> Kliknite ovdje za preuzimanje dokumenta izravno iz Savezne policije stranice.

To omogućuje inozemnih hodočasnika popuniti i ispisati svoj ulaz i izlaz oblik, čak i prije odlaska na svoje putovanje, i može time izbjeći brige o tom postupku tijekom događaja. Popunjavanje i ispis na ulazu i izlazu karticu čini lakšim za čitanje za običaja, što je proces brži.

Proizvodnja i distribucija obliku i dalje biti odgovornost prijevozničkih tvrtki, iako je savezna policija pruža obrazac za strance koji ulaze kroz carinu na križanju zemljišta, a koji su putovali u svojim vozilima.

Charter Autobusi

Hodočasnici koji će stići u Rio de Janeiru na charter autobusom treba registrirati ovih vozila na Svjetski dan mladih (svjetski dan mladih) Rio2013 mjestu. Ovi autobusi će biti usmjerena na punktovima gdje će biti označena, a vozači će biti informirani o tome gdje bi spadati hodočasnike.

Vozila trebali nastaviti s jednom od punktova u Rio de Janeiru. Od mjesto dodijeljeni postoji, hodočasnici će putovati u svojim župama na javnim prijevozom. Autobusi koji dolaze 22:00-05:00 će biti ovlašten da se hodočasnici sve do župe.

Da biste izbjegli cirkulaciju tajnog prijevoza u Svjetski dan mladih (svjetski dan mladih), Nacionalni Kopneni prijevoz agencije (ANTT) je objavio podatke o prijevozu pravila za regulaciju prometa tijekom trajanja manifestacije.

KORISNI LINKOVI: Registrirajte se na mjestu Savezne policije Registrirajte svoj autobus na svjetski dan mladih mjestu.

Izvor: http://www.rio2013.com/en/news/details/2605/foreign-vehicles-must-register-to-enter-rio

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.