U Šibenskoj biskupiji Započinje nacionalna završnica KMNL-a

31.05.2013.

Dečki SRETNO.
Očekujem barem fer pley nagradu.

Ovogodišnja završnica Katoličke malonogometne lige održat će se od 31. svibnja do 2. lipnja u Šibeniku, Murteru i Tisnom, u Šibenskoj biskupiji. Zagrebačku nadbiskupiju na nacionalnoj završnici KMNL-a predstavlja ekipa župe sv. Obitelji - pobjednici nadbiskupijske lige.

Dolazak svih ekipa predviđen je u petak, 31. svibnja do 17 sati. Istoga dana u 19 sati bit će slavljena misa u katedrali Sv. Jakova u Šibeniku koju će predvoditi šibenski biskup Ante Ivas. U subotu, 1. lipnja u 9 sati započet će odigravanje utakmica. Utakmice će se paralelno odigravati u četiri dvorane: Baldekin, Meterize, Murter i Tisno. Istoga dana za sudionike će biti organiziran poslijepodnevni izlet u Nacionalni park "Krka".

Polufinalne i finalna utakmica započet će u nedjelju 2. lipnja u 11 sati u dvorani Baldekin. Susret će biti završen zajedničkim ručkom u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku.

Organizatori događaja su Ured HBK za mlade i Povjerenstvo za pastoral mladih Šibenske biskupije uz koordinaciju voditelja Katoličke malonogometne lige Šibenske biskupije don Tune Jozića.

Autor: IKA i Zagrebačka nadbiskupija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.