Kanal "Vi, na svjetski dan mladih" donosi svjedočanstva iz hodočasnika s fotografijama i videozapisima

17.05.2013.

Još jedna vijest stiže na službenoj stranici Svjetskog dana mladih, kanal "Vi, na svjetski dan mladih", koji je danas pokrenula donosi puno izjava hodočasnika. Tamo ćete naći svjedočanstva ljudi koji su već eksperimentirali radost u Svjetski dan mladih, na expectative da svatko imati tijekom pripreme događaj, i kako se pripremaju podići novac da dođe u Rio de Janeiru, među mnogim drugim pričama, svaka jedan je popraćeno s fotografijama ili videozapisima.

Također, pozivamo Vas da podijelite u kanalu "Vi, na svjetski dan mladih" kako će svoje pripreme, preko web stranice http://www.rio2013.com/en/voce-na-jmj . Kanal je prevedena na sedam jezika: portugalski, engleski, španjolski, francuski, poljski, talijanski i njemački. Važno je staviti svoje ime, grad, crkvu ili grupu gdje ti je mjesto za bolju identifikaciju s onima koji su ga pročitali.

Sudjelujte u ovom putu integracije i postavljati sliku sa svojim prijateljima, crkva, skupine, obitelji, ili čak i vi sami, ali ne pokazuje svoju ljubav za svjetski dan mladih. Na stranicama će biti nekoliko primjera u postovima koji su već dostupni. Ti si idući u dobiti emocionalne s iskazima vjere i hrabrosti, da se zabavite uz kreativnost mnogih hodočasnika, i biti iznenađeni kako je vjera u mogućnosti prikupiti i dati snagu za svjetski dan mladih će se održati.

Svjetski dan mladih održava se prvo, u srcu svakog pojedinca, u želji da bude dio i biti prisutan u ovom susretu čekala. Recite nam svoju priču i pokazati svijetu ono što su sječa i rade za svjetski dan mladih. Mladost je fokus ovog velikog vjere u susretu.

"Mi smo usmjereni u djelima za Svjetski dan mladih, podizanje novca kroz tombole, prodaje, kioscima, na svečane zaštitnika župe. Sve to, kako bi se osigurale putovanje od onih koji nemaju financijskih uvjeta za odlazak u Rio de Janeiru. Mi smo zabrinuti za svjetski dan mladih, želimo ići i zalihe tog duhovnosti i donijeti ga na svima ", napisao je Diego Silva Viana, od Pedro Leopoldo, Belo Horizonte, Minas Gerais.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.