NACIONALNA ZAVRŠNICA KATOLIČKE MALONOGOMETNE LIGE

14.05.2013.

Ovogodišnja Završnica katoličke malonogometne lige održat će se od 31. svibnja do 1. lipnja 2013. u Šibenskoj biskupiji.
Organizator događaja je Ured HBK za mlade, Povjerenstvo za pastoral mladih Šibenske biskupije uz koordinaciju don Tune Jozića, voditelja katoličke malonogometne lige Šibenske biskupije.
Dolazak svih ekipa predviđen je do 17 sati. Istoga dana u 19 sati biti će slavljena misa u katedrali sv. Jakova u Šibeniku koju će predvoditi mons. Ante Ivas, biskup šibenski. U subotu, 1. lipnja u 9 sati započeti će odigravanje utakmica. Utakmice će se paralelno odigravati u četiri dvorane: Baldekin, Meterize, Murter i Tisno. Istoga dana za sudionike će biti organiziran poslijepodnevni izlet u Nacionalni park ˝Krka˝. Polufinalne i finalna utakmica započeti će u nedjelju 2. lipnja u 11 sati u dvorani Baldekin. Susret će biti završen zajedničkim ručkom u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku. Završnicu organizira Ured HBK za mlade i povjerenstvo za pastoral mladih Šibenske biskupije, uz kordinaciju don Tune Jozića koji je voditelj lige.

Ove godine u završnici će sudjelovati 12 nad/biskupija:

Đakovačko-osječka nadbiskupija, Mostarsko-duvanjska biskupija, Vrhbosanska nadbiskupija, Splitsko-makarska nadbiskupija, Zagrebačka nadbiskupija, Kotorska biskupija, Dubrovačka biskupija, Požeška biskupija, Porečka i pulska biskupija, Zadarska nadbiskupija i Riječka nadbiskupija, Trebinjsko-mrkanjska biskupija.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.