POHOD RELIKVIJA BL. IVANA PAVLA II. HRVATSKOJ KATOLIČKOJ MISIJI BERLIN

12.02.2013.

Berlin - Relikvije bl. Ivana Pavla II. od 10. do 17. veljače bit će u Hrvatskoj katoličkoj misiji Berlin.
U nedjelju, 10. veljače u 11.30 sati svećenik Poljske katoličke misije svečano će predati relikvije HKM Berlin u crkvi Sv. Sebastiana. Naime, Poljska katolička misija je još 2011. godine dobila relikvije – ampulu s krvlju bl. Pape Ivana Pavla II. koja je izložena u bazilici Sv. Ivana u misiji Poljaka u Berlinu.
Hrvatski vjernici će se od 11. do 15. veljače u 18 sati okupljati na molitvenom programu i misi u crkvi Sv. Sebastiana. U srijedu, 13. veljače posebno će se na klanjanju pred Presvetim s kojim počinje četrdeset satna molitva kao molitveni lanac kroz korizmu Hrvata diljem svijeta moliti zagovor blaženika za Domovinu i hrvatski narod.
Molitveni program u subotu, 16. veljače održat će se od 15 do 16 sati. U nedjelju, 17. veljače relikvije će biti od 13 do 14.30 sati u crkvi Sv. Bonifatiusa gdje će nakon mise biti prilika za osobnu molitvu.
Molitveni program predvodit će voditelj HKM fra Petar Čirko i dušobrižnici fra Radoslav Tolić i fra Ivan Rozić zajedno sa jednom od skupina HKM Berlin Marijinom Legijom, Zborom mladih, framašima, crkvenim zborovima i Klapom Berlin.
Osim za zagovor za osobne potrebe molit će se za proglašenje svetim blaženog Ivana Pavla II., prijatelja Hrvata.

Izvor: mladi HBK

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.