Dr. Judith Reisman održava predavanje i u Splitu

04.02.2013.

Američka znanstvenica dr. Judith Reisman i u Splitu će održati predavanje o uzrocima i posljedicama liberalnog seksualnog odgoja s osvrtom na IV. modul Zdravstvenog odgoja – Spolno/rodna ravnopravnost i odgovorno spolno ponašanje. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 4. veljače, u dvorani Bogoslovnog sjemeništa, Zrinsko-frankopanska 19, s početkom u 19 sati.

Dr. Reisman u Splitu se susrela sa splitsko-dalmatinskim županom Antom Sanaderom te je izrazila zadovoljstvo što i u ovom gradu može održati svoje predavanje.

„Šokirana sam činjenicom da je vaša Vlada nametnula ovaj program bez prethodnog dopuštenja javnosti.To je odlika totalitarnih diktatura, a sigurna sam da vi u tome više ne želite živjeti. U Americi su se vodile brojne borbe, ali se neka stvar nikada nije nametala dok se kroz borbu ne bi iskristalizirala. Uvođenje zdravstvenog odgoja je ključno pitanje, ništa ne može biti važnije od odgoja djece“, Judith Reisman.

Župan Ante Sanader rekao je kako je bitno čuti i drugačije mišljenje i naglasio da je njegovo stajalište slično onome koje propagira gospođa Reisman.

Susret organiziraju Studentski katolički centar (SKAC) i Savjet mladih Splitsko-dalmatinske županije.

Izvor: Laudato/Vigilare/vecernji.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.