Predstavljen komplet knjiga Jasona i Crystaline Evert

25.08.2012.

Knjige "Istinska ljubav", "Istinska muževnost" i "Istinska ženstvenost" u izdanju Verbuma
Split, (IKA) - U prostorijama nakladne kuće Verbum 23. kolovoza na konferenciji za medije predstavljene su knjige supružnika Jasona i Crystaline Evert, autora kompleta od tri knjižice koje progovaraju o spolnosti, a koje su namijenjene mladima i svima onima koji traže odgovore o istinskoj ljubavi: "Istinska ljubav", "Istinska muževnost" i "Istinska ženstvenost". Na konferenciji za medije knjige je predstavio glavni urednik nakladne kuće Verbum mr. Petar Balta.
"Istinska ljubav" i "Istinska muževnost" knjižice su autora Jasona Everta koji je magistrirao teologiju i stekao dodiplomski stupanj iz filozofije sa specijalizacijom za savjetovanje i teologiju maloljetnika na Franjevačkome sveučilištu u Steubenvilleu. Autor je više knjiga, a u svojim predavanjima svake godine prenosi poruku o čistoći desecima tisuća adolescenata. Njegov video uradak "Ljubav bez žaljenja", dostupan na Youtubeu, postigao je veliku popularnost i u Hrvatskoj.
U knjizi "Istinska ljubav" Jason Evert svima onima koji traže pravu ljubav odgovara, među ostalim, i na pitanja: zašto čekati do braka, koliko daleko je predaleko, ne rade li to svi, kako se zabaviti a da kasnije ne moram žaliti za nečim, što ako se stvarno volimo, što s pornografijom?
"Istinska muževnost" knjiga je koja će biti od koristi mladićima koji je budu čitali, ali i njihovim budućim obiteljima. Evert odgovara na najčešća pitanja koja mladići postavljaju o ženama, seksu i vezama. Crystalina Evert održava predavanja tinejdžerima o čistoći te je suautorica "Teologije tijela za tinejdžere", a u knjižici "Istinska ženstvenost" svojim snažnim svjedočenjem i vrlo izravnim i mudrim riječima pokazuje da je prava ljubav moguća, bez obzira na prošlost. Također odgovara na pitanja koja si postavljaju mlade djevojke kada ulaze u vezu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.