Koncerti Klape HRM „Sveti Juraj" tijekom ljeta

09.07.2012.

Split, (IKA) – Klapa HRM „Sveti Juraj" tijekom ljetnih mjeseci će imati više nastupa u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Tako će u ponedjeljak, 2. srpnja zajedno s klapom Karmel održati cjelovečernji koncert „Turnju na dar". U nedjelju, 8. srpnja također cjelovečernji koncert održat će u Hvaru s klapom Bodulke. Na Grobniku, Kaštelet cjelovečernji koncert održat će u petak, 13. srpnja. Također cjelovečernje koncerte Klapa sv. Juraj održat će u nedjelju, 15. srpnja u Postirama na Braču, u Gradcu (Makarska) u srijedu 18. srpnja.
U povodu blagdana sv. Ilije, Klapa Sveti Juraj animirat će misno slavlje u samostanu sv. Ilije na Buškom Jezeru u petak, 20. srpnja. Istoga dana navečer nastupit će na večeri superfinala „Marko Polo festivala" u Korčuli. U okviru koncerta popularnih klapa „Klape na Stradunu" u Dubrovniku će nastupiti u subotu, 21. srpnja.
Cjelovečernji koncert Klapa Sveti Juraj održat će u nedjelju, 22. srpnja tijekom humanitarne večeri „Marko Polo festivala" u Korčuli. Također cjelovečernji koncert održat će i u srijedu, 25. srpnja u Novigradu na moru.
U četvrtak, 26. srpnja Klapa Sveti Juraj nastupit će u Trogiru, Kula Karmelengo na tradicionalnom humanitarnom koncertu renomiranih klapa s dalmatinskog područja za potrebe Udruge tjelesnih invalida „TOMS" socijalno najugroženijim osobama s invaliditetom.
U Kršanu u Istri cjelovečernji koncert će s Lidijom Bačić održati u subotu, 28. srpnja. Na Klisu pak će u nedjelju, 29. srpnja održati cjelovečernji koncert s Orkestrom HRM.
Humanitarni koncert klape Sveti Juraj za djecu u Africi u katoličkoj misiji u Kongu i Nigeriji gdje djeluju hrvatski misionari održat će se u četvrtak, 2. kolovoza u Dubravi (Poljica). U sklopu obilježavanja oslobodilačke akcije HV-a pod nazivom „Oba su pala" Klapa Sveti Juraj nastupit će u Rogoznici u petak, 3. kolovoza.
U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu će Klapa Sveti Juraj održati cjelovečernji koncert zajedno sa Simfonijskim orkestrom HV-a u subotu, 4. kolovoza.
Na sam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu, u nedjelju, 5. kolovoza Klapa će animirati misno slavlje, a potom nastupiti na središnjoj svečanosti.
Posljednji u nizu koncerata održat će se u petak, 10. kolovoza u Ravi na otoku Rava.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.