Europski Forum Alpbach dodjeljuje 500 stipendija za konferenciju

07.05.2012.

Europski Forum Alpbach (EFA) najznačajnija je austrijska ljetna konferencija za koju Forum dodjeljuje 500 stipendija za sudjelovanje. Konferencija će se ove godine održati od 16. kolovoza do 1. rujna, a ponovno će okupiti sudionike iz svih zemalja svijeta iz različitih područja, od politike i gospodarstva do znanosti i kulture.

Za stipendije se mogu prijaviti svi studenti, postdiplomanti, doktoranti i oni koji su tek nedavno diplomirali, u dobi do 30 godina. Na raspolaganju su im dvije vrste stipendija: za simpozije i seminare (trajanje 2,5 tjedana) ili za ljetnu školu po izboru (jedan ili dva tjedna).

Stipendija za EFA 2012. obuhvaća troškove sudjelovanja u visini 1.000 eura, troškove noćenja i doručka u visini 331,50 eura (smještaj u obližnjim pansionima), te džeparac od 17 eura po danu, ali samo za stipendiste koji borave 2 i pol tjedna. Džeparac se isplaćuje stipendistu po odlasku s Europskog Foruma, a u iznos stipendije nije uračunat trošak prijevoza od mjesta prebivališta do Alpbacha.

Kandidati se za stipendije prijavljuju putem formulara, koji mogu pronaći na
http://www.kah.hr/cro/2010/12/stipendije-efa-2012/

Krajnji rok za prijavu na natječaj je 8. svibnja 2012. (datum pečata pošte).

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.