SKAC-ove NEDJELJNE OBAVIJESTI (nedjelja 12.2.2012.):

13.02.2012.

Uz SKAC sam nekad rastao.
I dalje ih podrzavam mada sam neslavno iz njega izbacen i nisu se podnjeli prema meni kako treba u katolickom duhu.
Nova generacija gradi neki svoj stil koji smo mi nekad imali.
Treba ih podrzat i ovim ih i sam podrzavam.

- Na studentskim VJERONAUCNIM SUSRETIMA obradjujemo ciklus tema o krscanskom udvaranju. Prosloga ponedjeljka bila je tema „vjera, ljubav i seksualnost“. Dvorana je ponovno bila puna. No, jos nismo gotovi s tim ciklusom. Zaokruzujemo ga temom koju smo nazvali: „VJETROVI I JEDRA ZALJUBLJENOSTI“. Govorit cemo o boli i radosti zaljubljenosti, i pri...pravnosti za brak. Kako i s kim na krilima zaljubljenosti ispravno kormilariti prema braku, i kako se za njega pripraviti? Na ta i druga slicna pitanja potrazi odgovor u ponedjeljak 13.2. u 20 sati u velikoj dvorani u dvoristu Bazilike! Dodjite!

- Ovoga cetvrtka je i STUDENTSKO KLANJANJE U KATEDRALI s pocetkom u 20.00 sati. Vodi ga povjernik za pastoral mladih, vlc Ivica Budiscak zajedno sa studentskim kapelanima Zagreba. Dogadjajima općeg karaktera uvijek treba davati prednost nad onima lokalnog, pa tako ucinimo i ovoga puta: svima koji mogu prepurucamo ovaj susret.

- Ponovno vas pozivamo na nase MISE MLADIH petkom u 20.30. I prosloga petka je bazilika bila skoro puna, sto pokazuje koliko mladima treba takvo euharistijsko slavlje. Vidim se i idućega petka s novim gostima, i ponovno pozivamo na cjelovito slavlje.

- Svake nedjelje prije vecernje Mise MLADI MOLE KRUNICU, od 18:30. Svatko tko nam se zeli pridruziti dobro je dosao!

- Iduce nedjelje, 19.02. nakon vecernje Svete Mise SKAC-ov ZBOR ovdje u Bazilici odrzat ce svoj PRVI KONCERT koji ce ujedno biti i humanitarni. Zbor je osnovan prosle jeseni upravo da bi glazbeno animirao nedjeljnu vecernju, studentsku Svetu Misu, te kako bi pratio ostale duhovne programe SKAC-a. Tom prigodom skupljat cemo i dragovoljne priloge za humanitarne akcije koje pokrecu SKAC-ovi volonteri, kao i za funkcioniranje samoga zbora. Pozivamo sve one koji mogu da dodju uzivati u prvom koncertu ovog naseg, SKAC-ovoga zbora!

- I pozivamo vas da, nakon ove Svete Mise, navratite u vas SKAC klubu da se uz caj upoznamo i druzimo!

tvoj SKAC

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.