Upute za prijavu mladih na SHKM u Sisku

02.02.2012.

Susret Hrvatske katolicke mladezi u Sisku 5. i 6. svibnja 2012. godine trajat ce dva dana,kao i dosadasnji susreti. Svi mladi, ukljucujući one iz Zagrebacke nadbiskupije i drugih susjednih biskupija dolaze u Sisacku biskupiju na oba dana i nase ih obitelji s radoscu ocekuju.

Na razini Obora za mlade HBK dogovorene su dobne granice za sudjelovanje na SHKM u Sisku. Donja dobna granica je 16, a gornja 29 godina. Svi van ovih dobnih granica mogu sudjelovati jedino uz preporuku zupnika i u dogovoru s Povjerenstvom za pastoral mladih pojedine(nad)biskupije. Prijave mladih za SHKM Sisak 2012. odvijat ce se isključivo preko zupnih ureda koji ce iste proslijediti Uredu za pastoral mladih pojedinih (nad)biskupija. Pojedinacne prijave nisu moguce.Prijave na podrucjima pojedinih (nad)biskupija zapocet ce prema dogovoru zupa i Ureda za pastoral mladih te biskupije, a trajat ce najkasnije do 1. travnja.

Prijave za mlade iz svijeta i Hrvatskih katolickih misija ici ce preko tajnistva Organizacijskog odbora SHKM Sisak 2012. Zapocinju 1. veljace i traju do 1. travnja. Svi mladi, odnosno predstavnici Hrvatski katolickih misija koji planiraju doci u Sisak mogu se javiti tajnistvu Organizacijskog odbora na E-mail adresu prijave@mladisb.hr kako bi im mogle biti proslijedjene daljnje upute.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.