Propovijed Pape u Madridu

19.08.2011.

Prijevod sa Slovenskog.

To je veliko zadovoljstvo biti ovdje s vama. I danas Madrid Mladi kapitala. Gospodin nas ujedinjuje OVDJE biti iskusni u narednim danima LJEPOTA AMD. S VAŠE iskustvo AMD ime Krista rezonirati u cijelom ovom prekrasnom SITE. Molimo da se Isusova poruka nadamo da će i ljubav dotakne srce onih koji ne vjeruju. HVALA za divno MAJLEPŠA uzeti čim ulaska gradova.

Kardinal Stanislaw pozdravlja RYLKA i njegovo osoblje sa zahvalnošću za sve radove koje je. Također zahvaljujemo biskup Madrida biskupije i svih uključenih u AMD. Zahvaljujem svim drugim crkvama diljem svijeta koji su pomogli u ovom događaju. Zahvaljujući ići na sve vlasti koji su doprinijeli dobroj organizaciji. MOJ zahvaljujući također ići na moj brat biskupi, svećenici i svi sveti, koji je pripremio srce mladim NA AMD. SVI dobrodošlicu u ime Gospodnje, i ponavlja da je za mene veliki blagoslov da mogu biti s vama. Uvijek treba Gori Plamen Krista u vašim srcima!

Pozdravlja francuskom govornom području Hodočasnici, engleski, njemački, talijanski, portugalski i talijanski, koji je došao u Madrid. Mi ćemo napraviti ovih dana molitve, prijateljstva i bl. bliži jedni drugima is Kristom. Riječ Gospodnja povjerenja, podnožje vašeg ŽIVOT! ZAKORENINITE rasti u Njemu, povjerenje u vjeri. Budite otvoreni za snagu Duha Svetoga. Gospodin ima za svakog od nas specifičan plan I svaka crkva pridonosi neke izvanredne. Moliti jedni za druge, mi ćemo vidjeti Krista, danas i zauvijek. Bog vas blagoslovio!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.