Tjedan hodočašća, Tjedan usluge

06.08.2011.

College vitezova putovanje na sveta mjesta prije nego svjetski dan mladih da se pripremi za tjedan dana usluga

Madrid, 3. kolovoz 2011 - Na faksu Knights of Columbus, Svjetski dan mladih u Madridu bit će iskustvo usluga i rasta.

Tijekom Svjetski dan mladih, oni će biti služe kao volonteri u "" ljubavi i života: dom za engleskog govornog područja Hodočasnici "pod pokroviteljstvom vitezovi Columbus i sestre života u Palacio de Deportes.

Prije tjedan dana svoje službe, dvadeset četiri fakultet Knights će sudjelovati u hodočašću na sveta mjesta diljem Španjolske, uključujući Zaragozi, Manresa, Monistrol de Montserrat, Burgos i Caleruegi.

"Svaki od tih gradova je izabrana za razlog, ponuditi našim hodočasnicima povijesnog i duhovnog konteksta za Svjetski dan mladih u Madridu", kaže Michael Brewer, Odjel za članstvo rast.

"U Zaragozi, koledž Vitezovi će posjetiti baziliku-katedrala Gospe od stupa.Nuestra Seńora ukazanje del Pilar datume apostolat sv Jakova u prvom stoljeću, a pobožnost prema Gospi stup također je posebno povijesno značenje za Amerikance i vitezova Columbus - Kristofor Kolumbo otkrio Novi svijet na nju blagdan (12. listopada 1492.) "

Vitezovi će također pratiti u stopama sv Ignacija Loyola. Oni će posjetiti samostan Santa Maria de Montserrat gdje je sv Ignacije Loyola "ponudio svoju vojnu uniformu i opremu prije nego sliku Djevice Montserrat" i Manresa gdje duhovne vježbe bile u sastavu. Osim toga, oni će posjetiti Burgos, "veliki raskrižju na putu sv" i Caleruegi, rodnom mjestu svetog Dominika.

Ovo hodočašće će pripremiti vitezova za administraciju na tisuće hodočasnika koji će posjetiti ljubavi i života stranicama tijekom tjedna Svjetskog dana mladih.

"Prvi princip Knights of Columbus je ljubavi, a to vitezovi će imati priliku kao volonteri ponuditi gostoprimstvo hodočasnika iz Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije, Afrike, Filipina, a diljem svijeta", zaključuje Brewer.

Za više informacija o ljubavi i života stranice, molimo posjetite: http://www.wydenglishsite.org.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.