Biskup je vozač, ako je potrebno

29.07.2011.

Marga Palau je jasan primjer sve vrste terena volonter, spremni učiniti sve što je potrebno za svjetski dan mladih

Prvo, ona je ponudila posao kao vozač, uzimajući biskupa iz na mjesta na drugo. Marga misli da je s njom besprijekornom track record - "Ja sam imao vozačku dozvolu već 33 godine i nikada nisam bio u nesreći", ona komentira - ona može uklopiti profila, ali nažalost, ona nije ispunjava jedan od preduvjeti za položaj, kao i dobna granica je 40

U svom svakodnevnom životu, Marga nije vozač, ali liječnik. Ona radi u španjolskom vlade Ministarstvo zdravstva i kada svjetski dan mladih vozača ideja nije uspjelo, odlučila kontaktirati sluzbu na svjetski dan mladih, ponuditi joj pomoć.Jedina stvar je da kao što je proveo toliko vremena rade u Ministarstvu ureda, ona je odselila iz kliničke medicine, pa je odlučeno da bi ona trebala pokušati gleda u drugu opciju. Konačno, to je bio glavni tajnik, koji je potpisala ugovor o kao partner. Ona sada radi utorkom i četvrtkom pohađaju pozive na svjetski dan mladih pozivnog centra.

Pitate se kako bi podržao Svjetski dan mladih? Ponuditi svoju pomoć u župi, rade sve što je potrebno. Svi terene volonteri kao Marga su potrebne!

Ako živite u Madridu, možete ponuditi za dekoriranje jedan od 24 mostova preko kojih Papa će proći.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.