Vjersko putovanje

27.07.2011.

U srednjem vijeku je hodočasnik koji je putovao u Svetu zemlju, tetovaža kao znak da je napravio putovanje. S razvojem prometa je sada samo pitanje cijene takvog putovanja. Možda trebate učiniti procjenu hodočašće: putovanje koje ostavlja prostora za molitvu i Duh Sveti.

Umjesto putovanja preko oceana svjetski dan mladih hodočasnik će imati priliku provesti dan posvećen hodočašća kroz Cuatro Vientos Madrid zračnoj bazi, gdje bdjenju i Final misu 20. i 21 kolovoza. Hodočašće ruta započinje u središtu Madrida Principe Pio kolodvora i vode kroz parkove i zelene površine Cuatro Vientos gore.

Put namjerno dizajniran da ide kroz parkove, to je lakše hodati u sjeni kao gradske ulice, kaže Alejandro Chico logistički centar u AMD.

Ako tuku topline, ili samo ideja da hoda 8 km (oko 2,5 sata) ne miriše previše, staza siječe dva puta javnim prijevozom. Na pola puta Laguna kolodvor: metro linija 6 i redovite željezničke stanice Cercanias. Aluche kolodvora je 20 minuta hoda od Cuatro Vientos: metro linija i Casa de Campo Cercanias vlak pratiti. Također je sve više gradskih i prigradskih autobusa usluge. U subotu, 20. kolovoz će biti redovna autobusna uslugu od Cuatro Vientos Aluche jahali oko svakih pet minuta. Da ne izgubiti, osigurat će se volonteri u zelenom košulje.

Što će biti način na koji možete vidjeti u video, pripremili Alicia u suradnji http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6tAReKEWeGQ

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.