Mauritian sudionici dobiti spremna za Magis 2011

21.07.2011.

Od kolovoza 2010 mladih Mauricijus su veseli i priprema predstojeće događaj: svjetski dan mladih 2011.

Svi sudionici dijele prvi kraj tjedna tijekom mjeseca kolovoza 2010, gdje smo imali priliku da upoznaju jedni druge, doći do shvatiti zašto želimo sudjelovati u svjetski dan mladih, upoznati logotip, o tome hodočasnik i bolje razumiju temu svjetski dan mladih 2011. Sudionici prošlih Svjetskih dana mladih je također imao priliku podijeliti svoja iskustva Magis i svjetski dan mladih sa svim drugima.

Od tada, Mauritian mladići ne sastaje jednom mjesečno s Ocem Steves Babooram i njegov tim za pripremu za avanturu nas čeka u Madridu. Mi smo imali priliku naučiti više o Magis, a ovogodišnji moto, Ignatian duhovnosti, koraci Magis, različitih iskustava predlaže Magis, svetaca u Španjolskoj, između ostalog, uz upoznavanje jedni druge bolje svaki put.

Sudionici su također učenje osnovne Španjolski od kraja prošle godine.Link za Mauritian izaslanstvo je stvoren na Facebook-u od početka ove godine kako bi se omogućilo sudionicima da podijele svoje ideje i osjećaje i pripremiti se za naš mjesečni sastanci.

Mauritian sudionika svjetski dan mladih 2011 su svi željni sudjelovati u ovom događaju, proći kroz Magis iskustva i to "srce-na-srcu hodočašće", kao i sudjelovanje u završnom misu papa Benedikt XVI.. Razne aktivnosti, kao što su pranje automobila, prodaja prehrambenih proizvoda, tombola da spomenemo samo nekoliko, su u organizaciji mladih kako bi se prikupila sredstva za putovanje u Madrid.

Nažalost, puno sudionika morali napustiti svjetski dan mladih avanturu zbog poteškoća u prikupljanju iznos potreban za putne troškove koji su bili podvrgnuti porast zahvaljujući eura fluktuacija i viših cijena goriva.

Ipak, svi od nas su vrlo motivirani i veseli što to nezaboravan događaj ", ostavljajući nas izvan sebe i prenose Gospodinu".

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.