Imena dobitnika svjetski dan mladih novinarstva natječaj sada su poznati Nagrade će ići na mlade novinare iz Portugala, Perua i Španjolske.

13.07.2011.

Imena dobitnika svjetski dan mladih novinarstva natječaj sada su poznati
Nagrade će ići na mlade novinare iz Portugala, Perua i Španjolske.

Madrid, 8. lipanj 2011 .- međunarodne nagrade za komunikaciju 'Watchmen u jutro dodjeljuje španjolski Crónica Blanca Foundation ( http://www.cronicablanca.org ), su se odlučili. Suci natjecanja su dodijeljene nagrade za najbolje djelo novinarstva na Svjetski dan mladih će se održati u Madridu od 16-21 kolovoz.

Natjecanje je svjetski uspjeh, jer unosi pristiglo je iz velikog broja zemalja: Portugala, Ukrajine, Italije, Španjolske, SAD-a, Gvatemali, Kubi, Kolumbiji, Brazilu, Argentini i Australiji. Na taj način se nastavlja natjecanje međunarodnog duh svjetski dan mladih, koji će pozdraviti ljude iz cijelog svijeta u Madridu.

Od svih rad primio, tim sudaca je odlučila da nagrade neće ići dokumentarac iz Perua, članak iz Portugala i dvije radio programa i web iz Španjolske.

Svaki od pobjednika će primiti 1.000 € i stipendiju za studij za magisterij u medijske studije na španjolskom sveučilištu. Nagrade će se dodjeljivati 16. kolovoza u Madridu, tijekom kulturne manifestacije Svjetskog dana mladih.

Papinsko vijeće za društvena obavijesna je poduprla natječaj "za promicanje etičkih i profesionalnog novinarstva u mlađih generacija našeg društva".

Pobjednici
Suci su odlučili da nagradu za "najbolji radio spot" se sastoji od stipendija za studij Popularni radio Zaklade i San Pablo CEU Sveučilišta Master studij radio potražite u sljedećim dva komada rada:
-Program "izlaz u nuždi" Radio Marije, po Joaquín Cańas, u Pozuelo de Alarcon (Madrid).
-Program "Ja svjedočim" po Manuel Serrano i Isabel Egido, od Miguel Hernández Sveučilišta, Elche (Alicante).

U kategoriji "Najbolje audio-vizualno dokumentarac", nagrada ide Sandra Rodríguez Benavides, Pax TV, u Limi (Peru), za 'Od Sydneya do Madrida ". Pobjednik će biti u mogućnosti studiranja Master je u audiovizualnih komunikacija na Francisco de Vitoria Sveučilišta.

Nagrada za 'Najbolji novinarski Autor članka "ide Ricardo Joao Perna, iz Portugala za svoj članak" dana da se pretvore' koji se pojavio u časopisu "kršćanske obitelji". Ova kategorija osvaja stipendiju za studij Master je u društvene i religijske studije na San Pablo CEU Sveučilišta.

Web projekt www.gazteliza.org , predstavio Juan Pablo Aroztegi Esnaola (Guipúzcoa) od pastoralnog Juvenil biskupije San Sebastián, dobila je nagradu za "najbolje multimedijske web-based novinarstvo '. Njegova nagrada je stipendiju za studij online Master u Media, Media aktivnosti i ustanove na Katoličkom sveučilištu u San Antonija.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.