Recite Papi hvala!

13.07.2011.

Akcija mjesečnika Veritas
Recite Papi hvala!

"Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskog" u povodu pedesete obljetnice izlaženja, koja se obilježava u travnju 2012. godine, pokreće prikupljanje svjedočanstava sudionika susreta sa Svetim Ocu u Hrvatskoj 4. i 5. lipnja 2011.

Svi oni koji su doživjeli nešto posebno, te zabilježili to u foto ili video obliku, svoja iskustva i pisana svjedočanstva mogu podijeliti sa svim čitateljima Veritasa putem tiskanog izdanja svakoga mjeseca, kao i na Facebook profilu Glasnika.

U akciji i nagradnoj igri može se sudjelovati poštom - pisane materijale slati na adresu: Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskoga, Sveti Duh 33, HR-10000 Zagreb, a najbolji dojmovi bit će objavljeni u tiskanom izdanju Veritasa.

Sudjelovati se može i učlanjenjem u Facebook grupu "Glasnik sv. Antuna Padovanskog" i slati pisana svjedočanstva i fotografije sa susreta s Papom. Motivi fotografija nisu usko ograničeni, važno je samo da na njima bude poveznica na Papin pastoralni pohod Hrvatskoj ili da su snjimljeni u nekoj ranijoj prigodi na susretu s Benediktom XVI. Može se slati i video-materijale. Materijali koji pristignu na e-mail adresu veritas@ver.hr također će biti objavljeni na Facebooku.

Sva svjedočanstva i fotografije Veritas će darovat Papi osobno sljedeće godine, o 50. obljetnici izlaženja Veritasa i za njegov 85. rođendan, a najbolji će prilozi biti nagrađeni.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.