Nezaposlene obitelji da se svjetski dan mladih obitelji domaćina.

05.07.2011.

Lako je vidjeti da je svjetski dan mladih je približava i svi će sve se da bi ovaj veliki događaj uspjeh, kao što su Gabriela i Jorge. Unatoč tome što je nezaposlenih za 3 godine i nakon što je kroz teške trenutke, Gabriela i Jorge nisu željeli propustiti priliku da se obitelj za dva volontera.

Sve je počelo jedne nedjelje kada je nakon mise je bilo najava traži za ljude da budu domaćin obitelji za osobe iz drugih zemalja. Isprva su oklijevali zbog situacije su bili u i tako su odlučili ponuditi samo biti volontera. No, kako dani prolazili, osjećali su se sve više i više morati prihvatiti prijedlog i tako su na kraju rekao da. Oni su oboje iz Ekvadora i imaju dvoje djece - Esteban je 14 i Quique je samo 3 godine i živjeti s Gabriela majke. S velikim uzbuđenjem oni su obličje naprijed to dobrodošlicu u svoj dom dvije osobe dolaze na svjetski dan mladih.

Ova velika obitelj, bori da završava susret, ne gubi nadu da će doći bolja vremena. I Jorge i Gabriela oduvijek živjeli usko Bogu i želite prenijeti te vrijednosti za svoju djecu. "Mi uvijek trebaju imati na umu Boga, u dobrim vremenima i na loše", kažu. Došli su u Španjolskoj 9 godina i oduvijek sam željela svoju djecu da se osjećaju ovaj blizinu i bratsku ljubav koju oni prenose. "Osim toga, to iskustvo je primjer za našu djecu, pogotovo najstariji koji shvaća situaciju da smo u".

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.