OBITELJ - sreća ili nesreća?

13.06.2011.

Vrijeme: 15. lipanj · 20:30 - 22:30
Lokacija: Sjemenište, Zrinsko - Frankopanska 19, Split

Više informacija
U srijedu će biti posljednji u ovoj akademskoj godini, dvanaesti po redu susret mladih Splita i okolice koji se održava svake treće srijede u mjesecu u velikoj dvorani splitskoga Sjemeništa (tj. Klasične nadbiskupske gimnazije). Susret počinje, kao i obično, u 20:30h!

U srijedu ćemo razmišljati malo o OBITELJI. Tema je dosta aktualna, budući je ista bila tema i papinoga dolaska u Hrvatsku, a uz to se još uvijek nalazimo u godini obitelji. Tako će kruna naših susreta za ovu godinu biti upravo tema obitelji. Što je to obitelj? Kakva je danas obitelj? Kakva bi trebala biti? Je li ona izvor sreće ili nesreće? Je li nam danas uopće treba obitelj? Zašto nam treba obitelj? Što je s rastavom? Gdje je nestao Bog u obitelji? Ima li u obitelji uopće mjesta za Boga? O tim i drugim pitanjima bit će govora na samom susretu.

O toj temi i tim pitanjima govorit će gost predavač, član međunarodne teološke komisije, prof. emeritus dr. don Tomislav Ivančić.

Kao i na svim susretima do sada, bit će tu i popratnih sadržaja, filmića, smijeha, nagradna igra a na kraju i druženje uz piće i glazbu! Na susretu će svirati VIS "Magone" iz župe Marije Pomoćnice Kršćana, Kman! I na ovom susretu ako budete htjeli, moći ćete pred ulazom u dvoranu kupiti poneku knjigu duhovnog sadržaja po nešto povoljnijim cijenama i tako pomoći Hrvatskom Nadzemlju jer dio novca od prodaje ide za pomoć našem djelovanju!

Pošto na susrete dođe oko 600 mladih, napominjemo da dođete malo ranije u dvoranu ako želite uhvatiti mjesto! E i ponesite bocu vode za dvoranu jer bit će vruće :)

VIDIMO SE! :)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.