Ono malo više

11.06.2011.

Kristov Stol - Misijska Europska Inicijativa - poziva Vas na "Ono malo više" - Duhovno pustolovnu poveznicu Travnik - Klobuk - Metković, od 30.6 do 4.7.2011, uz blagdan Srca Isusova i Marijina, a s molitvenom nakanom za beatifikaciju o. Ante Gabrića i Petra Barbarića.

Autobusom, biciklima, čamcima i molitvom od Travnika preko Klobuka do Metkovića, u stilu i duhu o. Ante Gabrića i Petra Barbarića, posjetimo njihovu travničku gimnaziju, njihove rodne kuće i druge znamenitosti, molimo za njihovu beatifikaciju i posvetimo sebe, svoje obitelji i čitav svoj narod Hrvatske i Bosne i Hercegovine Srcu Isusovu i Marijinu, uz Blagdane Dvaju Srca.

Polazak autobusom s prikolicom za bicikle, iz Zagreba za Travnik, u četvrtak, 30.6 popodne, vožnja biciklima prema Sarajevu ili autobusom u pratnji, u petak 1.7 i večernja sv. misa u sarajevskoj katedrali Srca Isusova, rafting na Neretvi u Konjicu u subotu 2.7 i noćenje u Međugorju na Blagdan Srca Marijina, posjet širokobriješkom svetištu i nastavak biciklima ili autobusom od Klobuka do Metkovića u nedjelju 3.7, vožnja lađama po Neretvi u ponedjeljak 4.7, i povratak iz Metkovića u Zagreb, u večernjim satima.

Cijena prijevoza, najam prikolice, 4 noćenja, puni pansion i rafting: 1500 kn.

Uplate (do 25.6) uz naznaku: "Ono malo više" na žiro račun Kristova Stola:

Žiro račun (PBZ): 2340009-1110433489

Prijave i dodatne informacije na www.kristov-stol.hr, email: kristov.stol@gmail.com, mob: 091-570-8604

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.