Liturgijske uloge na euharistijskom slavlju s Papom na hipodromu

05.06.2011.

Čitanja, molitve vjernika, prinos darova, pričesnici

Na misnom slavlju s papom Benediktom XVI. 5. lipnja na hipodromu prvo čitanje pročitat će Katarina Varenica, a drugo čitanje Rene Medvešek.

U molitvi vjernika sudjelovat će Neda Radojčić-Petrić iz Kotorske biskupije, John Vice Batarelo iz Ureda za pastoral obitelji Zagrebačke nadbiskupije, Anica Ćaćić iz Srijemske biskupije, Zlatko Gregov u ime Vijeća HBK za obitelj, Sonja Hajdinjak Matušek kao predstavnica Hrvatske inozemne pastve i Dražen Živić u ime Obiteljske zajednice iz Vukovara.

U prinosu darova sudjelovat će novovjenčani mladi bračni par Karabaić iz Krčke biskupije, bračni par Radić s troje rođene i jednim nerođenim djetetom (kao logo susreta) iz Križevačke eparhije, obitelj Šarić obogaćena brojnom djecom iz Zagrebačke nadbiskupije, bračni par Maslać s bolesnim djetetom zahvaćenim postnatalno stečenim oboljenjem iz Riječke nadbiskupije, bračni par Periša s djetetom redovničkim kandidatom kao predstavnici Biskupske konferencije BiH te obitelj bračnog para Bošnjak aktivnog u udruzi, pokretu ili zajednici koja se zauzima za promicanje kulture života iz Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Na misi će Papa pričestiti par zaručnika (Marija Marušić i Ivica Kuliš) iz Splitsko-makarske nadbiskupije, mladi bračni par Čavlina koji je trudan s prvim djetetom iz Dubrovačke biskupije, bračni par Zrilić s prvopričesnikom i krizmanikom u 2011. godini iz Zadarske nadbiskupije, bračni par Kunižić s djetetom zahvaćenim prenatalno dijagnosticiranom bolešću iz Šibenske biskupije, bračni par s udomljenim ili posvojenim djetetom (obitelj Drpić) iz Hvarsko-bračko-viške biskupije, samohrane roditelje Milicu i Klaudiju Jerković čiji su supružnici preminuli iz Gospićko-senjske biskupije, obitelj hrvatskog branitelja aktivnog u vojnoj ili policijskoj službi (obitelj Sedlar) iz Vojnog ordinarijata, bračni par Lerotić koji u 2011. godini slavi zlatni pir iz Sisačke biskupije, obitelj bračnog para aktivnog u pripravi za brak (obitelj Pažin) iz Bjelovarsko-križevačke biskupije, obitelj bračnog para aktivnog u posliježenidbenom pastoralu (obitelj Vujica) iz Porečko-pulske biskupije, obitelj osobe djelatnika crkvenog bračnog i obiteljskog savjetovališta (obitelj Barbarić) iz Požeške biskupije, obitelj bračnog para aktivnog u udruzi, pokretu ili zajednici koji se zauzimaju za vrednote braka i obitelji (obitelj Lukavečki) iz Varaždinske biskupije i redovnicu s. Katarinu Pišković s dvoje domske djece.

Izvor: IKA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.