EKUMENIZMO

21.01.2011.

LEA DEKLEVA & EMANUEL

Jedinstvena zabavno-dobrotvorna večer „Ekumenizmo“ posvećena prikupljanju sredstava za 10 studenata iz višebrojnih obitelji i ekumenskim nastojanjima održat će se utorak, 28. siječnja s početkom od 21 sat u klubu Boogalo u Vukovarskoj ulici (dio Sveučilišne aleje).

Lea Dekleva i sastav Emanuel u jednosatnom programu zabavit će prisutne jedinstvenim izborom duhovnih i svjetovnih skladbi.

Povodom završetka Svjetske molitvene osmine za jedinstvo kršćana posebni gosti večeri bit će studentska udruga STEP koji kontinuirano postoji više od 27 godina. STEP djeluje sa svrhom izgradnje zajedništva učenika/studenata te cjelokupnog društva temeljena na vrednotama sadržanim u Evanđelju. STEP je dio međunarodne mreže studentskih pokreta IFES koja djeluje u više od 140 zemalja svijeta.

Dozu humora na večer će donjeti stand up komičari iz "Studija smijeha" a večer će obogatiti i nastup plesne skupine „Don Kolarek“

Koncertom se nastavlja kampanja „Poziv za 10!“ čiji je cilj sakupiti sredstva preko dobrotvorne linije 0609090 za 10 studenata iz višebrojnih obitelji. Kako bi cijela akcija bila što transparentnija AMIS Telekom implementirao je brojač poziva na portalu www.hepicentar.hr koji prikazuje trenutnu promjenu broja poziva dobrotvorne akcije!

Ulaz na koncert iznosi 20 kuna

Molimo Vas proslijedite ovu najavu vašim frednovima i organizirajte svoj dolazak....

Srdačan pozdrav i zahvala u ove hladne dane….
Tomislav

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.