HUMANITARNI KONCERT ZA JASMINU MAROŠ

20.01.2011.

Pozivamo Vas na humanitarni koncert za Jasminu Maroš.
Koncert će se održati u subotu 22. 01. 2011. godine s početkom u 21. sat., 'Brod na Dunavu' u Vukovaru. Nadamo se kako se vidimo u što većem broju.

Jasmina Maroš boluje od rijetke bolesti i potrebna je pomoć za odlazak na liječenje u Belgiju.
Zahvaljujuci Damiru Marenicu, piscu bloga za Vatrene vijesti 911 vec je krenula medijska kampanja i apel za pomoc Jasmini Maros!
Uz podrsku i dobrovoljni prilog svih nas omoguciti cemo Jasmini Maros,19, da ode na potrebne pretrage na Ghent University Hospital u Belgiji.
Molim vas da procitate kompletno pismo Apela za pomoc Zarke Radisic, majke Jasmine Maros:

Majka sam djevojke Jasmine Maroš,rođene 1991
godine.Ovim pismom Vam se obraćam i nadam se da nam možete pomoći. Jasmina je studentica prve godine Upravnog prava na Veleučilištu Lavoslav Ružička. Ona boluje od rijetke genetske bolesti pod nazivom SY Ehlers Danlos (propadanje vezivnog tkiva iz organizma),također su joj u krvi niski faktori XII i XIII i ima produženo vrijeme krvarenja,pored toga ima promjene na srčanom zalisku,štitnjači,oštećenje par mišića(što su posljedice tog sindroma) a također trpi i jake bolove za koje pije Tramal kapi i ljepi Versatis flastere a što naravno nije na popisu HZZO . Pošto smo obišli sve doktore u RH i naišli na odgovore tipa „mi nismo ni čuli za to““najbolje da odete kod nekog drugog“ itd.Preporuka genetičara iz Klaićeve je bila da se ide na tipizaciju tkiva i da se šalje za Belgiju, s obzirom da to nije uspjelo i nemoguće je ovdje izvesti.Jedina preporuka od genetičara i prof sa klinike za mozak i tkiva iz Zagreba,hematologa sa KBC Rebra,ginekologa iz Petrove u Zg,je ta da se naprave potrebne pretrage na Ghent University Hospital u Belgiji,jer su oni klinika specijalizirana za taj sindrom. S obzirom da sam ja samohrana majka financijski smo iscrpljeni prečestim odlascima u Zagreb kod doktora,te bih Vas molila ako ste u mogućnosi bilo kako pomoći.Ako je potrebno dostavit će mo Vam i medicinsku dokumentaciju. Telefon za kontakt 098/810779,mail adresa zarka.radisic@gmail.com.
Unaprijed zahvaljujem u nadi da će te nam se javiti i pomoći.
Žarka Radišić

Devizni račun:
Jasmina Maroš,Vukovar
SWIFT:RZBHHR2X
IBAN:HR0224840083291558543

Tekući račun:
2484008-3234465231

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.