I tvoja pjesma može biti dio Svjetskog dana mladih

17.01.2011.

Volio bi da se tvoja pjesma čuje na događajima tijekom Svjetskog dana mladih u Madridu, no zvuči kao nemoguća misija?

E, pa Organizatori svim zainteresiranim nude mogućnost da se takve želje ispune.

Što je potrebno za to?

Najprije, važno je da si star između 16 i 35 godina. Naravnoooo, dobrodošli su radovi obaju spola, a to jesi li pjesmu skladao sam ili je u pitanju grupa nije bitno.Tekst i skladba moraju biti potpuno originalni, u trajanju do 3 minute i nikad prije izvođeni. Tema pjesme je naravno povezana s temom Svjetskog dana mladih: ''Ukorijenjeni i nazidani na Kristu, učvršćeni vjerom''. Tekst može biti na hrvatskom, ali je potrebno priložiti i prijevod na engleskom ili španjolskom.

Bitna su volja, želja, spremnost i odvažnost :)

Dakle, možeš u ovom glazbenom natjecanju (nazvanom Madrid me encanta) sudjelovati i ti!!!

Kakav je postupak prijave i selekcije? Dakle, svoju pjesmu trebaš staviti na ovu stranicu: www.madridmeencanta.org, a to možeš sve do 30.travnja 2011. Sve pristigle pjesme bit će preslušane kako bi se vidjelo da li odgovaraju svim postavljenim uvjetima. Nakon toga će bit postavljene na web stranici Organizatora i moći će se za njih glasati, a prvih 25 pjesama s najviše glasova bit će ponovno preslušane od strane peteročlanog žirija i one za koje će žiri odlučiti, bit će izvođene u Madridu tijekom SDM-a.

Možda zvuči komplicirano, ali nije i svakako vrijedi pokušati, zar ne??? Zato, teksto(skladbo pisci...hajmo :) Duh Sveti nek' vas vodi na putu stvaranja novih melodija :)

Evo i linkova gdje možete još jednom utvrditi pravila natjecanja i gdje će zainteresirani slati svoje uradke :) http://madridmeencanta.org/bases.php?ix=1

SRETNO !!!! I NADAMO SE DA ĆE SE I KOJI URADAK IZ LIJEPE NAŠE NATJECATI, A JOŠ VIŠE SE NADAMO I IZVODITI U MADRIDU U KOLOVOZU :)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.