Duhovna zvanja

07.01.2011.

Bog nas zove na različite načine.
Siguran sam da ima i onih koje Bog zove u svoju službu.
Ova poruka i poziv takvima sigurno će dobro doći.

Dragi svi,

Bog poziva sve da ga slijede, i brojni su putovi kako ga slijediti. A neke posebno odabire i poziva da ga slijede u svecenickom i redovnickom pozivu. Imam li svecenicki poziv ili nemam? To pitanje si mnogi postavljaju u zivotu. Da bi se na takvo pitanje nasao pravi odgovor (pozitivan ili negativan) moze vam pomoci neka treca osoba.

U tome smislu, don Mladen Delic, animator za zvanja u Hrvatskoj salezijanskoj provinciji, u Sijecnju 2011. organizira vikend susret u Splitu. Susret je predvidjen iskljucivo za zrele mladice: studente, radnicku mladez i eventualno maturante. Ovim putem pozivam sve momke zainteresirane za sudjelovanje da mi se jave (tel:098.165.787, email: sibalici@gmail.com) za detalje.

Takodjer pozivam sve vas koji ovo budete citali (muske i zenske), da se pomolite da Gospodin pozove i potakne srca mnogih mladica da Ga slijede, jer "žetva je velika, a radnika malo." Takodjer, ne zaboravite da i vi mozete biti 'sredstvo' po kojem ce Gospodin nekoga potaknuti da razmisli o svome pozivu. Nemojte se bojati i sramiti potaknuti nekoga da se ukljuci u ovaj program. Onome koji dvoumi o svecenickom pozivu, ovo moze biti od pomoci da razjasni ideje u srcu i glavi, i da pronadje jasnije odgovore.


SAZETAK:

STO: vikend susret za u vidu otkrivanja i sazrijevanja duhovnog poziva
TKO: studenti, radnicka mladez, maturanti
GDJE: u Splitu
KADA: 14., 15., i 16. Sijecnja 2011. (petak - subota - nedjelja)


Od srca,

don Ivan

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.