Croatia Express - Jeftinije željeznicom

04.01.2011.

Kako bi putnicima osigurala što brže, sigurnije i povoljnije putovanje, putnička agencija Croatia Express nedavno je sklopila ugovor s Njemačkim željeznicama, postavši jedino ovlašteno prodajno mjesto u Hrvatskoj na kojemu se mogu kupiti karte za vlakove u sustavu DB Bahn. Tako sada putnici mogu kupiti kartu za putovanja unutar Njemačke po cijeni već od 19 eura ili putovati od Zagreba do Berlina za samo 39 eura.

Croatia Express posluje u sastavu Željezničkog ugostiteljstva d.o.o., a ta je agencija osnovana 1968. godine radi promocije i pružanja kompletne usluge putnicima prilagođene novim trendovima ponude na tržištu. Sada je u suradnji s tvrtkom Amadeus Croatia d.d. putnička agencija Croatia Express osigurala pristup ponudi Njemačkih željeznica putem globalizacijskog rezervacijskog sustava Amadeus. Tako pri kupnji karata u Croatia Expressu putnici mogu ostvariti sve povlastice koje su do sada mogli dobiti samo u Njemačkoj. Uz ograničene mogućnosti karte se mogu nabaviti i putem interneta.

Osim za vlakove u Njemačkoj, putnici sada mogu rezervirati i kupiti karte i za vlakove velikih brzina koji prometuju unutar Europe – Eurostar vlakove, koji prevoze putnike između Pariza i Londona kao i Bruxellesa i Londona, zatim Talgo i AVE vlakove unutar Španjolske te Thalys vlakove koji prometuju između Njemačke, Belgije i Francuske.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.