DRES ZA AFRIKU! Bakaga 27.5.2010.

21.05.2010.

Poštovani, povodom DANA AFRIKE i POČETKA SVJESKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA U JUŽNOAFRIČKOJ REPUBLICI čast nam je pozvati vašu momčad kao dio KMNL-a Zagreb na posebnu večer H-epicentra u četvrtak, 27.svibnja u baru Bakaga na Šalati pod nazivom

DRES ZA AFRIKU!

Cilj nam je te večeri odaslati FIFA-i poseban mail sa povijesnom fotografijom što većeg broja dresova i momčadi na jednom neformalnom druženju! Vaša momčad dio je KMNL-ove povijesti a mi želimo upravo s vama ovjekovječiti ovaj trenutak i napraviti povijesnu fotografiju što većeg broja dresova upravo u suradnji s vašom momčadi KMNL-a!
Večer H-epicentra je zabavno-dobrotvorna večer koja postoji već 8 godinu. Koncept večeri je takav da se od 21sat održava STAND UP komedija u suradnji s „Sretnom lubenicom“ nakon čega će posebni gosti (tj. vaša momčad) u vašim momčadskim dresovima sudjelovati u stvaranju povijesne fotografije koju ćemo snimati u 22 sata.
Od 22.30 sati live svirku upriličit će bandovi „EFFATHA“ i „BOŽJE OVČICE“

Svi posjetitelji će kupovinom ulaznice od 15 kuna pomoći će akciju „POZIVza10“ kojoj je cilj sakupiti 10 stipendija za 10 studenata iz 10 deseteročlanih obitelji!

Bilo kojoj momčadi ili pojedinci koji se pojave na ulazu u minimalno 5 obučenih dresova osiguravaju ulaz po sniženoj cijeni od 10kuna.
Za sva dodatna pitanja, slobodno me kontaktirajte!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.