Molitveni juriš

08.09.2008.

Utemeljitelj zajednice "Moltiva i Riječ" (ZMR), prof.dr. Tomislav Ivančić, dana 03. rujna 2008. godine, pozvao je sve članove ZMR iz Hrvatske i BIH te sve one koji žele dobro hrvatskom narodu i Hrvatskoj na MOLITVENI JURIŠ od 04. do 29.09.2008.

Zašto ?

Zato jer je stanje u Hrvatskoj takvo da je potrebno otvoriti duhovnu frontu protiv zla i nemorala u Hrvatskoj.

Nakane su :

1. da nas Gospodin odvrati od Sotonine vlasti i moći koja razara u našem narodu moral, međuljudske odnose, gospodarstvo, državu i Crkvu;
2. da nas Gospodin oslobodi zločinačkih nakana političara, masona, pojedinaca, neoliberala, neokomunista i svih onih koji hoće uništiti slobodu i vjeru naroda;
3. da Gospodin spusti silu Duha Svetoga na nas i naš narod te da se Duh Sveti zajedno s nama bori za spas duša i slobodu naroda, za moralno hrabru i čovjekoljubivu Hrvatsku.

Kako moliti ?

1. U prva tri dana "Molitvenog juriša" svaki molitelj neka se temeljito ispovijedi i vrati Gospodinu, prvoj Ljubavi, te postane "vruć" ( čitati Otk 3, 15-22 )
2. Litanije Svih svetih moliti s nadopunom : " Oslobodi nas, Gospodine, od zločinačkih vlasti, zločinačkih partija i stranaka, zločinačkih organizacija i zla u resorima Hrvatske,..."
Litanije moliti u svo vrijeme trajanja " Molitvenog juriša" ( od 04. do 28.09. )
U devetnici ( od 20. -28.09. ) uoči blagdana Arkanđela Mihaela, zaštitnika ZMR, uključiti uz Litanije Svih svetih i molitvu Pape Leona XIII ( na kraju teksta );
3. Moliti Duha Svetoga da sila Duha Svetoga ispuni sve nas, sve strukture hrvatskog društva, novog čovjeka, novu stranku, novi svijet u Hrvatskoj.
Pri tome neka se molitelji opredijele u molitvi za pojedine strukture društva i tako molitvom prekriju sve institucije društva ( Sabor, pojedina ministrastva...), kao što smo u vrijeme Domovinskog rata molitvom prekrili cijelo područje Hrvatske;
4. Sve to neka prati povjerenje, stoga valja ponavljati: " Ja vjerujem da Gopodin več čini to...! "

U Zagrebu će "Molitveni juriš " završiti dana 29. rujna misom koju će predvoditi prof.dr. Tomislav Ivančić ( naknadno će se javiti mjesto i vrijeme održavanja ).
Također u Zagrebu će se organizirati zajednička molitva u kapelici na Kaptolu 13 svaki dan od 04. do 28. rujna od 20 do 22 sata, a u ostalim terminima u istom prostoru molit će po dvoje ili više ljudi.
Potrebno je organizirati "Molitveni juriš" po ostalim gradovima i mjestima u čitavoj Hrvatskoj i BIH, ali u onim dnevnim terminima i na onim mjestima kako je već gdje prikladno organizirati. Svakako se možete uključiti žarkom molitvom u obitelji te potaknuti i okupiti prijatelje i susjede.


Molitva pape Leona XII. sv. Mihaelu Arkanđelu:

Sveti Mihaele Arkanđele,
brani nas u boju protiv pakosti,
u zasjedama đavolskim budi nam zaklon.
Ponizno molimo neka mu zapovijedi Svemogući Bog:
Ti vojvodo vojske nebeske Sotonu i druge zle duhove
koji svijetom prolaze na propast duša,
božanskom krepošću u pakao strovali. Amen.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.