Zajedno naprijed!

02.09.2008.

Ovo što radi ova udruga je lijepo.
Iako nisam vegeterijanac podupirem njihov rad.
Inaće web stranica udruge je:
http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php
Ovo sam dobio na mail pa ga stavljam na blog.

Dragi prijatelji,

jos jedno ljeto je iza nas. Vrucina nas ni ove godine nije zaustavila. Imali smo dobre akcije i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali te pomogli u organizaciji i njihovom realiziranju.

Uz redovne standove i kampanje, nove akcije smo odrzali u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Porecu, Vukovaru i Zupanji, a pomogli smo osnovati udruge za prava zivotinja u Novom Sadu i Sarajevu.

No, i nakon ljeta ocekuje nas mnogo posla. Kampanje, akcije i prosvjedi cekaju u kalendaru aktivnosti, potrebni su ljudi i sredstva da se sve provede u praksi i onako kako je zacrtano.

Svaka je pomoc od velike koristi; potrebno je organizirati grupe koje bi radile na odredjenim poslovima i projektima, potrebni su volonteri koji bi odvojili par sati tjedno da pomognu u borbi za spas zivotinja, borbi koja nikada ne prestaje.

Ako si ti jedan od onih koji zele dati vise za zivotinje, zele uciniti jos nesto kako bi se pomoglo zivotinjama kojima smrt prijeti svaki dan, pozivamo te da se prikljucis nasem timu.

Nuzna su novcana sredstva. Svaka je uplacena clanarina i namjenska donacija od velike vaznosti pa stoga zahvaljujemo svima koji svojim clanarinama i donacijama omogucavaju rad udruge.

Ukoliko si u mogucnosti financijski podrzati rad udruge bilo kojim iznosom, clanarinom i/ili namjenskom donacijom molimo te da pomognes.

Uz uplacenu clanarinu za 2008. g. dobivas iskaznicu, poklon paket i mogucnost ostvarenja popusta u mnogim trgovinama, no sto je najvaznije postajes dio tima za bolji svijet. Mozes postati i namjenski donator i potpisati neobvezni ugovor o donaciji na mjesec dana, pola godine ili godinu dana prema vlastitim mogucnostima. Takve donacije nam omogucavaju direktnu potporu i lakse planiranje novih akcija.

Clanarinu i donaciju mozes uplatiti na ziro racun udruge 2360000-1101531137, on-line kreditnom karticom, trajnim nalogom ili u uredu udruge, Gajeva 47, Zagreb. Javite se za dodatne informacije.

Zajedno mozemo ovaj svijet uciniti boljim, osigurati bolju buducnost za sva ziva bica na Zemlji.

U iscekivanju tvoje pomoci lijepo te pozdravljaju,

tvoji Prijatelji zivotinja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.