Što znači biti ljubavnicima ?

07 studeni 2012

Tražeći inspiraciju da nastavim ispunjeno živjeti nastojim se okružiti lijepim mislima i životnim vrijednostima koje me očaravaju.Partnerstvo je važan dio mene.Kroz partnerstvo postojim.U najbitnijem području svog života činim najveće propuste i duboko patim.Čeznem za prisnošću.Čitam ,zapisujem,razmišljam....


Što znači biti ljubavnicima ?To je više od sklopljena braka ili vođenja ljubavi sa nekim.Malo je pravih ljubavnika.da biste bili pravo ljubavno biće,morate se posvetiti i sudjelovati u neprekidnom plesu prisnosti s vašom družicom ili drugom.

*Vi ste ljubavno biće ako cijenite dar koji ste dobili u svom partneru i ako taj dar slavite svaki dan.
*Vi ste ljubavno biće ako pamtite da vaš partner ne pripada vama,nju ili njega dobili ste na posudbu od svemira.
*Vi ste ljubavnici ako shvaćate da je značajno sve što se događa među vama,da sve što kažete u vašem odnosu ima mogućnost da drugom ljubljenom biću donese radost ili zada bol i da sve što činite će ili pojačati ili oslabiti vašu vezu.
*Vi ste ljubavno biće ako razumijete sve to,pa se tako svakog jutra budite sa zahvalnošću što vam je podaren još jedan dan u kojem ćete voljeti i uživati udvoje.
Kad u životu imate ljubavnoga druga,bogato ste blagoslovljeni.Darovana vam je druga osoba koja je odabrala da stupa naporedno s vama.Ta će osoba dijeliti vaše dane i noći,vašu postelju i tegobe.Ljubavnici će uzajamno gledati tajne dijelove tijela koje nitko drugi ne vidi.Dodirivat će mjesta koje nitko drugi ne dodiruje.Ljubavnici će tražiti po skrovištima i stvarat će jedno drugom utočište u spokojnom naručju punom ljubavi.
Ljubavnici svaki dan izmjenjuju obilje čudesa.On ima moć da nju ushićuje svojim smiješkom,svojim glasom,mirisom svog vrata,načinom kako hoda.Ona ima moć da odagna njegovu osamljenost.On ima moć da obične stvari pretvara u uzvišene doživljaje.Ona njemu predstavlja nebeske dveri na zemlji.
Barbara de Angelis
(Melem za dušu zaljubljenih parova)



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.