Mašta u mojoj glavi...

nedjelja , 08.09.2013.

Bilo je ljeto, i bili smo u stanu. Ona je nosila ljetnu haljinicu i bila naslonjena na ploču, praveći ručak. Svako malo se saginjala i smješkom me gledala, ne bi li mi pokazivala kako ne nosi gačice i kako bi joj mogao vidjeti njenu najslađu pičkicu. Ufff, kako li me to samo izluđivalo…

Sjedio sam na kauču, a napaljene misli prolazile su mi kroz glavu.



Nisam više mogao izdržati, dignuo sam se, i tvrdog dignutog kurca, krenuo prema njoj.
Okrenula se i počeli smo se žvaliti, lagano se oslobađajući odjeće. Čvrsto mi je rukom uhvatila kurac i stiskala ga. Haljina joj je ubrzo zatim skliznula na pod, kao i moje bokserice. Ugrizla me za vrat i tiho šapnila:
- Hoćemo li u sobu da mi poližeš pičkicu?
- Rekoh „Mmm jedva ju čekam osjetiti“

Odnio sam ju u sobu i bacio na krevet. Odmah sam joj krenio ispunjavati želju.
Dlanovima sam joj raširio guzove i pičku. Bila je puna sokova . Pička joj je bila tako vlažna da su njeni sokovi curili do pola bedara. Počeo sam je divljački lizati, a ona se žestoko trljala o moje lice. Pica joj je izvrsno je mirisala. Cijelo mi je lice bilo mokro od njezinih sokova. Uhvatio sam je rukom i čvrsto stisnio guzove. Stenjela je sve glasnije i glasnije. Palcem lijeve ruke igrao sam se njenim klitorisom, dok mi je jezik skupljao sokove iz pičkice, a kažiprst desne polako ali sigurno sve dublje ulazio u njenu guzu. Držala se čvrsto s obje ruke za moju kosu i najjače me čupala.

-Oh, V.... tooo - uzdisala je dok sam je lizao uživajući u mirisu njene pičketine.
“Aaahhh kako je ovo dobro, hoću ovako svršiti!!!” Privlačila me je sve jače ka svojoj pizdi, što je bio znak da je blizu svršavanja. Naglo sam prestao i okrenuo je na stomak.
Kurac mi je bio tako ogroman, vlažan i tvrd da sam pomislio da će puknuti od napaljenosti…



Spustila je glavu i ramena na krevet, visoko podigla guzu, stavila si prst u pičku i zavikala – Jebi me jako, molim te. Samo sam ga stavio u mokru pičku i počeo da jebem.
Vrh mog glavića nježno se naslonio na rozu raširenu rupicu i lagano kliznuo u potpuno navlaženu pičku. Divljački sam ju jebao. Rukama sam joj držao ruke i glavu da se ne može micati. Vikao sam joj „droljo osjeti ga“. To ju je strašno palilo.

Ošamario sam ju i rekao da smjesta sjedne na moju batinu.
Počela se tresti od napaljenosti.
-Oooh, bit ću samo tvoja kurvetina-sad ćeš me osjetiti!!! - vriskala je, a ja sam se trudio da joj što više rasturim tu kurvinsku pičku. Mmmm kako li je plesala po meni. Bilo je to veličanstveno. Osjetila je da mi se vrhunac približava i htjela je da joj svršim u usta, ali sam nabio svoje nokte u njeno predivno dupe i navlačio na sebe ne dajući joj da siđe.
Viknula je „ V..... nemoj mi to radit, znaš da te želim kao nikada“.
A tada je uslijedilo :
-Aaaa, sad sam isključivo tvoja kurva, molim te obilježi me kao svoju droljetinu…
-Ooooh, - dahtala je, grčeći se pičkom u orgazmu.

Više nisam mogao izdržati i počeo sam da je punim svojom spermom. Štrcalo je po njenoj picki, uživao sam…
Ulazio sam jos neko vrijeme, dok nisam izbacio i posljednju kap sperme iz jaja.



“Baš si me lijepo napunio” nasmijala se. Poljubila me je i nježno pomazila po kosi. Okrenuo sam se prema njoj i oboje smo se polako i dugo mazili. Privukao sam ju sebi i ljubili smo se i mazili do jutra.



Ti - koja svaki moj dan pretvaraš u osmjeh...
koja tiho ploviš mojim osjećajima...
poklanjam sve....svoju suzu, svoj osmijeh...svoju bol....
svoje snove...

sjećaš se.....da li se sjećaš.....

sjeti se onog dana...kad smo se upoznali na igri....
sjeti se one radosti kad smo se vidjeli....
one komične i romantične noći na molu...
tada je naša bajka krenula i ne želim
da ikad prestane....

Vjeruj, ne postoji nitko osim tebe...
došla si do mog srca,
i u njemu ostani zauvijek...
Svaki otkucaj srca govori ti
da sam tu...zauvijek tu...


Sjetiš li se...
zagrljaja i lijepih riječi kad nam je teško....
onog pogleda koji govori "tu sam"....ne ostavljam te nikada....
gdje jedino ti ljubavi imaš pristup...tamo u dubini moga srca.
Zaplovim često...tamo gdje je najsigurnije...k tebi...
u tvoj zagrljaj...

njezno osjetim tvoje prste koji prolaze kroz moju kosu...
i tada shvatim da...ne ide bez tebe....da si moje sve..
jutro...večer....moj zivot koji nikad ne prolazi....

i zato...sa osmijehom na licu dočekujem svaki novi dan...

postoji ono nešto izmedju nas...samo nama znan ritam srca....
do čega mozemo samo mi, voljeno moje....cerek


Došlo je i to, dugo iščekivano toplo ljeto - godišnje doba kada smo najviše dana zajedno i kada slavimo dva nama važna događaja. To su godišnjica veze i moj rođendan.
Ispitni rokovi prošli su sjajno za moju ljubav, a po običaju loše za mene.
Bravo ljubavi. Ponosan sam na tebe.

Ove godine ispitni rokovi su završili ranije nego prijašnjih godina, tako da sam se već 10.7. spakirao i krenio prema moru. Točnije prema Vodicama.

Putem do mora, gledao sam kroz prozor u daljinu, i razmišljao o njoj. Jedva sam je čekao vidjeti, poljubiti i osjetiti. Čuli smo se nekoliko puta preko mobitela i nisam bio svjestan da ću sutra napokon vidjeti tu najslađu osobu s kojom stalno pričam na mobitel.

Umorilo me razmišljanje o svemu tome i uspio sam nekako zaspati.

Odjednom sam se trgnuo i vidio da dolazim u Vodice.
Tako pospan i bez razmišljanja, uzeo sam pogrešnu putnu torbu i krenuo cestom prema stanu. Odjednom mi je sinulo da otvorim torbu i provjerim da li je to moja. Kad sam ju otvorio dočekalo me veliko iznenađenje. U njoj je bilo hrpu ženskih haljina, suknjica i majica. Sabrao sam se te brzo potrčao prema vozaču i zamijenio torbu sa svojom.
- „Ufff „– pomislih. Bilo je to za dlaku, inače bi se cijelo ljeto prošetavao u ženskim haljinama i suknjicama.

Kada sam došao do stana, raspremio sam svoje stvari i zaspao ko „top“. Tek oko podneva zazvonio je mobitel i probudio me. Javio sam se po običaju sa „ej ljubavi“. Bila je to njena mama u panici da njena kćerka nema novaca na mobitelu i da brzo krenem prema kolodvoru.
„Predivnog li buđenja“ – pomislih. Obukao sam prvo šta mi je bilo pri ruci i izjurio prema kolodvoru. Putem sa trčao i na kraju uspio doći prije nje.

Malo zatim došao je i bus, iz kojeg je izlazila najplavija djevojka. Prišao sam joj smješkom, dao jednu pusu, a onda je otišla uzeti svoju putnu torbu. Bila je baš slatka i htio sam je pojesti od sreće što je vidim. Putem do stana smo kupili namirnice za frižider, a zatim smo se ljubili, držali za ruke i uživali u pogledima jedno drugoga. Kad smo došli u stan raspremili smo se, ponešto jeli i malo sjeli da odmorimo. Ali nismo mogli dugo izdržati. Privlačnost je bila jača od umora, te smo ostatak vremena proveli u krevetu izluđujući jedno drugoga.

Kasnije smo otišli do mora, a zatim smo se vratili u stan ne bi li obnovili malo energiju i nešto ručali. Navečer smo prošetali do rive i centra. Šetali smo držeći se za ruke i promatrali zanimljivosti u gradu. Putem do stana kupili smo veliki bunt križaljki za rješavanje.



Sutradan navečer smo išli na koncert Nene Belana u Primošten. Prvo smo šetali malo centrom a zatim smo se uputili pješice cestom prema Aurori. Put je bio jako mračan i dug.
Kada smo ušli u disko, bilo je jako malo ljudi. Smjestili smo se u malo uvučenom djelu diska i tamo pijuckali pivo i čekali koncert. Čekali smo i čekali, skoro i zaspali, ali na kraju ipak dočekali koncert. Približili smo se pozornici te se tamo zagrljeni gibali uz ritmove njegovih hitova. Bilo mi je jako lijepo i bio sam sretan što smo napokon zajedno na njegovom koncertu. Nakon koncerta ostali smo još na plesnom podiju ljubeći se i plešući uz strane hitove. Jutro je već svanulo i krenuli smo prema centru. Kad smo došli tamo otišli smo do plaže i uspavani i izmoreni čekali autobus do Vodica. Kad smo došli u stan, ostatak dana smo proveli spavajući.
Ostatak nekoliko dana smo išli na more, šetali do Tribunja i bili u stanu kuhajući naše specijalitete, rješavajući križaljke, gledajući Ninja ratnike i večernje filmove.
Zatim je došao i moj rođendan. Odlučila si mi napraviti tortu. Bio sam jako skeptičan u vezi toga dok sam te gledao kako ju smotano spremaš. Bilo je šlaga po zidovima, soka od višanja ispod stola i nisam očekivao da će bit jestiva. Ali, nadmašila si samu sebe i za prvi put si napravila jako finu tortu.

Sjećajući se ovoga imam ogromnu želju ju sad jesti..hehe. Kuharice, sad ćeš mi morat češće pravit torte.

Nakon rođendana, došle su nam dvije prijateljice. S njima smo se kupali, igrali picigin u moru, izlazili i plesali u klubovima, pušili nargilu, pili alkohol i igrali „Alias“. Bilo je baš zabavno igrajući Alias uz bisere poput „sobo, „jehovin svjedok“, „mliječne zube“ i ostalo…
Vrijeme s njima je tako brzo proletilo i bilo mi je jako drago što su nam došle praviti društvo.

Nakon što su otišle, nekoliko smo dana proveli zajedno te proslavili tri godišnjice veze. Išli smo na izlet u Murter i tamo se kupali na jednoj od najljepših plaža na kojima sa bio.

Zatim nam je došla još jedna prijateljica u posjetu sa kojom smo išli na Terraneo festival u Šibeniku. Kupili smo svijetleće narukvice i naočale. Izgledao sam kao pravi partijaner. Tamo mi je bilo predobro i baš smo se naskakali uz Prodigy-a.



Sljedeći dan je prijateljica otišla i opet smo ostali sami. Iskoristili smo to vrijeme uživajući jedno u drugome. Navečer toga dana je bilo baš romantično slučajući Balaševićeve pjesme na noćnom kupanju. Uživali smo pjevajući i ljubeći se u moru. Sutradan smo išli na izlet trajektom za Zlarin. Tamo smo malo šetali i slikali se fotoaparatom po otoku, a kasnije poslijepodne smo išli prema tvome gradu.

Jednu noć smo prespavali kod tvoje bake a ostatak nekoliko dana u tvome stanu.
Trebalo mi je vremena da se naviknem na tvoj stan…hehe…
Dane smo provodili kupajući se, kavama i izlascima s prijateljima. Bilo je lijepo za promjenu biti dalje od tvoje bake, samo sa tobom u stanu.

I tako, vrijeme je proletilo i nakon mjesec i tjedan zajedničkih dana morao sam poći kući. Otišao sam u Vodice biti jedno poslijepodne sa svojima, a zatim sam navečer krenio prema Slavoniji. Nisam uopće bio svjestan da se odvajamo, navikao sam se da te imam za stalno, i zato mi valjda nije toliko teško pao rastanak. Ali sada to itekako osjetim. Fališ mi jako ljubavi…

Koliko god puta smo se i posvađali i iznervirali jedno zbog drugoga, znaj da te jako puno volim i da mi je bilo jako lijepo i ugodno biti sa tobom ovoga ljeta. Uskoro mi dolaziš, jako se veselim tome i jedva čekam da te vidim.



Ti si moje sve i volim te najviše na svijetu. Ti si moja najslađa raščupana cura kad se probudiš, moja ljepša polovica, moje najvoljenije koje imam, moja sreća bez koje ne mogu, ti si osoba koja me najviše i najprije iznervira, moj vječiti krivac za sve, moja ništarija…ali uvijek si tu, nadam se zauvijek..moja najbolja prijateljice, moja ljubavnice, moja buduća ženo…

Tvoj medo

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>