Stiglo je i moje omiljeno godišnje doba – ljeto, a s njime i godišnji odmor. Pospajao sam si neradne dane sa godišnjim i dobio 10 dana odmora.

Nakon posla sam krenuo direktno prema Splitu sa jednim mlađim parom (Bla Bla Car).
Nije bila gužve na cesti tako da sam već u 20:30 bio u Splitu. Došla si po mene, poljubili smo se i krenuli prema stanu.

Nakratko smo odmorili pričajući sa tvojom mamom i bakom, a zatim otišli na piće i kolače do grada. Prošetali smo još do Bačvica gdje je bio Festival mediteranskog filma i taksijem se vratili do stana.

Sutra poslije ručka smo se otišli kupati na plažu Bačvice. Naravno, ti si uspjela odmah izgorijeti po licu, a more je bilo baš toplo za kupanje.

Sljedećih nekoliko dana sam odlazio sam na more a ti si ostajala pisati diplomski rad čija ti se obrana brzo bližila.

Tih dana si bila poprilično iznervirana i u panici oko svega tako da te nitko nije mogao opustiti i smiriti.

Otišli smo jedan dan na večeru u pizzeriju za koju kažu da je najbolja u gradu. Sredili smo se, ušminkali (posebno ti) i uživali u pizzi koja je i bila jako fina.

Otišli smo i do Vinišća do tvoje vikendice sa tvojom mamom. Tamo je bila cijela obitelj jer je taj dan bio i Dan državnosti. Igrali smo se sa tvojim nećakom, kupali se i uživali u danu.


Nakon što ti je profesor odobrio rad, malo si se opustila i smirila, te smo otišli na dva dana i do Vodica gdje su bili moji roditelji.

S njima smo išli na more, restorane, šetnje, penjali se na brdo Okit...Uspjeli smo čak i zaglaviti u stanu pa sam
morao skakati kroz prozor.

Bilo mi je jako lijepo (iako te diplomski rad „izludio“) ali je brzo i sve prošlo te je usljedio povratak kućama. Ti autobusom, a ja autom sa svojim roditeljima.

Jedva čekam drugi dio dio godišnjeg odmora jer ćemo biti sami u Vodicama. Vidimo se za mjesec dana :)
P.S. čestitam na diplomi :)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>