Mjesec dana je prošlo od susreta i dogovorili smo da se nađemo za vikend u Zagrebu.
Ti si krenula u petak ujutro autobusom, a ja BlaBla Car-om jer sam radio do 14h.

Oko 17:30h sam i ja stigao na kolodvor te smo tramvajem krenuli put smještaja.

Smještaj nam je bio u Gundulićevoj ulici i sam centar nam je bio relativno blizu.
Dočekala nas je pametna brava, ušli smo u stan i oduševili se. Prvo smo malo odmorili, a potom smo izašli i napravili kratku šetnju po centru.

Navečer smo slušali glazbu i uživali u jacuzziju uz romantiku i opuštanje.
Sutradan smo doručkovali u novo-otvorenoj pekari Bread Pitt, zatim popili kavu na Zrinjevcu pa tramvajem do Mosta Mladosti. Prošetali smo i Studenstkim domom Stjepan Radić a potom sjeli na bus do Ikea-e.

Kad samo došli tamo, prvo smo otišli na ručak. Bila je dosta velika gužva pa se to malo odužilo. Uzeli smo svega za jest i bilo je baš ukusno.

Nakon ručka smo prošli cijelom Ikea-om pa se uputili i do Designer Outleta.

Nismo tamo nikad bili i svidjelo mi se. Kupio sam dvije jakne, košulju i hlače.
Navečer smo htjeli ići van, ali nas je cijeli dan i šetanje izmorilo pa nam se nije dalo više nigdje ići. Ostali smo u stanu i dobro se zabavili.

Idući dan smo šetali do Gornjeg grada pa se popeli na najveću zgradu Zagreb 360 sa kojeg se pruža pogled na cijeli grad. Ručali smo u Basti i pojeli pizze.
Nakon toga smo se vratili na kolodvor po kofere i usput sjeli još na piće.

Otpratio sam te na autobus a ja sam išao do Avenue Mall-a na drugi kraj grada, gdje me čekao dogovoreni prijevoz.

Na kraju sam stigao tamo u dogovoreno vrijeme i čekao, i živcirao se čekajući taj auto. Imali su isprike da je gužva, da ih je policija zaustavila i da dolaze za petnaest minuta. Zatim su mi krenuli i odbijati pozive pa sam otkazao vožnju i krenuo put kolodvora. Pa su se odjednom uspjeli javiti i ispričavati se te da sačekam još petnaest minuta i da dolaze.

Na kraju se to sve produžilo na dva sata čekanja ali su se napokon pojavili i to sa neispravnim autom slovačkih registracija, bez retrovizora. Odmah mi je bilo jasno da su momci sumnjivi ali sam pristao na vožnju jer nisam baš imao izbora.

Na kraju sam jedva čekao da izađem iz tog auta te sam uspio doći i prije tebe kući. Bilo je kratko ali slatko. Jedva čekam da dodeš i da budemo malo duže skupa...Vtp:*

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>