Prošlo je više od dva mjeseca i jedva sam čekao krenuti autobusom prema Dalmaciji i vidjeti svoju curu. Plan je bio da se nađemo i budemo u Vodicama, ali...nije bilo tako. Prebacujući stvari iz jednog ruksaka u drugi ostao mi je ključ od stana kod kuće, i tako sam u Slavonskom Brodu prebirajući po torbi shvatio da sam zaboravio ono najbitnije - ključ. Trebalo mi je dosta vremena da se saberem i da sve obavijestim da ću produžiti do Splita. Na sreću, njena baka toga dana nije bila u Splitu pa nije bilo problema oko smještaja.
Stigao sam oko pola 6, malo kasnije nego inaće zbog dosta jake kiše koja me pratila cijelim putem.

Pozvonio sam na parlafon i popeo se do 1. kata, a ti si me čekala sa smješkom. Zagrlili smo se i poljubili. Bilo je kao u snu, nestvarno ali jako lijepo. Od poljubaca smo ubrzo ogladnili pa smo jeli grickalice, a nakon toga otišli u topli krevet. Konačno smo bili zajedno, jedno uz drugo, ljubeći se i smijući se. Nakon toga smo vodili ljubav, a poslije toga zaspali kao bebe u krevetu.

Kad smo se probudili, ručali smo i uživali zajedno, a pridvečer smo otišli prošetati rivom.
Bilo je jako lijepo držati se za ruke i zaboraviti na sve i uživajući u šetnji.

Sutradan smo izašli sa prijateljima. Pili smo i zezali se u stanu kod prijatelja, a nakon toga izašli u jedan klub (Quasimodo). Nije bilo loše, malo smo plesali i ludirali se, ali glazba je bila u najmanju ruku "čudna" i neprepoznatljiva. Nakon toga otišli smo u drugi klub (Kuka) i tamo također plesali i zezali se, a zatim krenuli prema stanu.

Ostala sljedeća dva dana smo odmarali uz gledanje filmova, igrajući igricu Rail Rush na kompjutoru, išli u lunapark u komičnu kuću strave i šetajući po gradu. Jedan od tih dana sam bio i kod tebe u stanu i upoznao i dio tvoje obitelji koji dosad nisam upoznao - tvoju baku i djeda. Bilo je poprilično tragikomično pričajući sa tvojim dedom jer me ništa nije čuo i razumio ali i taj dolazak je uspješno prošao.

Zatim je došao i zadnji dan stare godine. Odlučili smo slaviti Novu godinu u stanu sa prijateljima. Igrali smo društvene igre, jeli i pili, a prije ponoći smo krenuli prema rivi i bili na koncertu Gibonnija. Nakon toga smo se vratili u stan, još malo družili i onda otišli svi spavati.

Još jedan dan smo ostali u Splitu pa smo se uputili prema Vodicama. Kad smo došli u stan bilo je poprilično hladno i većinu vremena smo bili pod dekama grijajući se. Gledali smo filmove, vozili bicikle i izmjenjivali smo se u kuhanju svaki dan. Bilo je predivno i najviše sam uživao tih dana sa tobom.

Nakon Vodica opet smo se vratili u Split jer moja ljubav morala raditi nešto za fax. Tih nekoliko dana sam se poprilično dosađivao jer je Ona po pola dana bila na fakultetu, a tek pridvečer bi šetali i ugodno provodili zajedničko vrijeme. Vozio sam se sa tobom i u autu kad si imala sat na vozačkom. Bilo mi je dosta čudno promatrajući te kako voziš, ali dosta dobro si se snašla. Priznajem da bi ja vozio puno lošije po tim najkompliciranijim mogućim raskrižjima, četvero-smjernim trakama i semaforima po Splitu. Naš zadnji dan smo odlučili otići u japanski restoran uživajući u tim "čudnim delicijama". Prvo smo dobili za popiti sake (japanska rakija od riže), a zatim su stigli teriyaki pileće rolice umotane u algama sa ljutim umakom. Bila si "jako oduševljena" i tvoja faca je sve govorila dok si to jela i žvakala. Kad smo to pojeli došla je japanska pizza. Bila je to pizza čudnog tijesta sa najviše moguće povrća, sira, kečapa i rakova. To me je vrlo ugodno iznenadilo i bilo mi je vrlo fino za razliku od prvoga navedenog.

Nakon dva predivna tjedna provedenih sa tobom navečer je došao dan za naš rastanak. Pokušavao sam te oraspoložiti cijeli zadnji dan i nekako sam to i uspio, tako da je rastanak prošao sa osmjesima na licu i čak bez jedne suze.

Nekidan smo proslavili tri i pol godine otkako smo zajedno.
Kad se osvrnem na cijelu našu vezu mogu reći da je moja ljubav prema tebi i dalje jaka, samo što je čvršća nego ikad. Priznajem teško je bez tvoga zagrljaja, bez tvojih poljubaca, bez seksa ali i dalje te želim i vjerujem ti i vjerujem u nas i svemu što je potrebno da jednog dana i budemo jedno i ostanemo zauvijek zajedno.

Ti si Moja mala curica, sve što mi treba za život, moja sreća, nada i moja budućnost.
Želim ti se zahvaliti ljubavi za sve što si učinila za mene i nas, za svaki lijepi i očajan dan proveden ovako na daljinu sa mnom i za svaki osmijeh koji si podarila mome licu.

i ne zaboravi najvažnije: VOLIM TE :)

Čestitam ti na položenom vozačkom dozvolom kao i položenim svim predmetima na fakultetu. Ponosan sam na tebe iako to nekad ne znam pokazati. Slijedeći tjedan dolaziš i trebaš ostati najviše dana do sad. To me jako raduje i jako se veselim tvome dolasku. Šaljem ti milijun pusa gdje god zaželiš :*

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>