S obzirom da ja radim, dogovor je bio da ti opet dođeš vamo. Putovala si autobusom. Došao sam pred kolodvor,a ti si već bila tamo. Poljubili smo se i krenuli prema autu.

Kada smo došli doma, pričali smo kratko sa mojima a zatim išli odmoriti do ručka.

Kasnije smo odlučili otići u shoping. Obišli smo i Portanovu i Avenue Mall ali nismo puno toga našli. Osim jednog pokošenog goluba i košulju za mene.

Nakon toga smo otišli u Tvrđu, te šetali uz Dravu prema pješačkom mostu koji je neprestano mijenjao boje. Bilo je baš jako lijepo.

Na kraju šetnje smo pojeli hamburgere te krenuli kući gledati film.

Sutradan smo odlučili otići na izlet u Pečuh. Put je odmah krenuo naopako ali je na kraju sve super ispalo.


S obzirom da mi je goriva u auta bilo pri kraju, plan je bio da usput stanem na benzinskoj u Belom Manastriru. Kad smo došli tamo, ona je bila zaključana te sam se vratio opet odakle smo i krenuli.

Stigli smo malo kasnije nego je bilo predviđeno ali smo stigli većinu trgovina u Arkadu obići. Nismo ništa kupili a zatim smo krenuli prema centru. Slikali smo se jedno petsto puta.

Tamo je bila neka njihova fešta sa mnoštvo ljudi. Pojeli smo tortilje i langoš.

Zatim je opet došao ponedjeljak tako da sam morao ići raditi, dok si ti većinu vremena provodila igrajući play station 3. Napokon si prešla Crash Bandicoot nakon dvije godine igranja :D.

Jedan dan smo išli biciklima do mosta ali to nije bilo za tebe i bilo ti je slabo u glavi.

Jedva sam dočekao petak da se opet mogu više posvetiti svojoj ljubavi. Nakon posla smo sa bratom išli u kino gledati „It“(Ono). Dobar je bio film.

Navečer smo išli na pub kviz te smo se lijepo zabavili.

Sutradan sam bio umoran tako da nam je propao plan za shoping u Arizonu u BiH. Navečer smo išli na koncert „Nekih novih klinaca“ koji pjevaju Balaševićeve pjesme.

Prije koncerta se desila drama. Prvo sam zakačio autobus a zatim smo prošli dva puta cijeli Zmajevac ne bi li našli mjesto koncerta.
Dva sata smo proveli na nogama. Malo smo pjevali i slušali pjesme koje volimo.

Zaspali smo iza ponoći a u 4 ujutro smo se digli jer smo išli sa agencijom u Budimpeštu. Uspio sam promašiti mjesto kretanja autobusa ali smo uspjeli stići na vrijeme.

Vozili smo se autocestom te smo za 3h bili u Budimpešti. Dan je bio predivan.

Prvo smo se popeli na Citadellu gdje se pružao predivan pogled na Budimpeštu. Nakon tog smo u išli u obilazak kraljevske palače. Obilazak je trajao oko sat vremena...

Zatim smo stigli do Trga Heroja, a potom u zoološki vrt. Tu smo se odvojili od grupe te uživali u pet sati slobodnog vremena.

U tom periodu smo obišli cijeli zoo i potom se uputili prema strogom centru. Ušli smo u podzemnu željeznicu, te spretno i bez razmišljanja izašli na pravo mjesto :D.


Šetali smo centrom i bili po suvenirnicama. Kupili smo svašta. Od magneta, snježne kugle, tradicionalnog vina...

Prije polaska smo sjeli jos u McDonalds. Puno smo se nahodali i bili smo baš umorni...
Kasno navečer smo došli kući i odmah zaspali.

Ostala si još jedan dan, a poslije toga si nažalost morala natrag prema Splitu.

Bilo mi je predivno baš. Posebno u Budimpešti i Pečuhu. Baš sam zavolio putovanja uz tebe. Falis mi baš ali uskoro se vidimo i to u Zagrebu :)
Jedva čekam :*

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>